The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
屌 又係gun fight 睇完成集 完全冇入過腦咁濟 漫畫係咪真係打足咁耐呀 依家睇完一集咩劇情都冇 都唔知同d fd傾咩好 好懷念以前有Hershel同Shane既日子
追車個段好撚膠
追車個到好撚正

一把.50 Browning 清哂人地kingdom班戰士

但面對2大主角仲要渣住部車追, 血都唔洗流一滴

.50打飛機都得竟然會打唔爆架車

本來今集睇carol無雙好地地 但最尾又膠化

主角遠攻防點滿左
一早估到老虎實好快死
CG太貴 got個6隻狼都死剩2隻,其中1隻仲走埋
我唔明,其實裝機關槍架車咁高
Carol根本可以係車底開槍掃過去
點解仲要on99咁企係度傾計
我唔明,其實裝機關槍架車咁高
Carol根本可以係車底開槍掃過去
點解仲要on99咁企係度傾計

明顯係冇諗過可以由底掃過去 再加上King係果面
根本冇心諗點樣殺佢地 救左King再講

其實呢段係用黎比Rick同Daryl開無雙用
2ppl vs .50
This show is getting stupid and yet I smile
點會無劇情
以西結呢個角色都未開發過 一向都係喺kingdom入面鳩噏吓 今集先叫開始發展呢個角色
不過三個主角光環又真係好撚大嘅
今集好睇
Carol係咪蛇叔再生
有無人可以答下好似戴維斯條友去左邊?
有無人可以答下好似戴維斯條友去左邊?

去左拍24 冇交代過佢生死 , 方便隨時回歸
Carol打爆架車車肽都好好多啦

追車個到,d鏡頭好昆塔倫天奴電影feel

英字updated
基表做乜鳩

英字updated

加埋中字

英字updated

加埋中字

英字updated

加埋中字

中字點睇架

我記得個drive player係預設中字
如果唔得就禁齒輪 再禁字幕轉中文

英字updated

加埋中字

中字點睇架

我記得個drive player係預設中字
如果唔得就禁齒輪 再禁字幕轉中文

WINDOW MEDIA PLAYER唔得

外掛字幕黎
直接用drive睇啦
基表做乜鳩

笑左
我係黎聽你懺悔架
幫緊尼根洗白?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞