做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
海怡sa竟然唔知一張八達通入閘超過150分鐘要點做

多謝59.5

但cuc啲人好似好多時都寬容處理,問返佢邊到入閘,講句下次唔好啦就放人

多謝59.5

但cuc啲人好似好多時都寬容處理,問返佢邊到入閘,講句下次唔好啦就放人

新車站冇cuc係咪冇得waive?

果部ssp係咪可以自己waive?

整呢部野就係唔想比你班友仔waive咋嘛

唔得呀 琴日先用完海怡部野 係金鐘既so同我視像通話 佢話點都要俾返29.5

咁出唔出到C1?
啲ON9支那蝗成日個篋出咗 個人出唔到 點算

出到 不過通常唔會出比你
因為有哂record 出唔岩數都比人問長問短
仲可以睇番當時既recording

咁出唔出到C1?
啲ON9支那蝗成日個篋出咗 個人出唔到 點算

啲on9蝗真係好煩,淨係識9叫,飛又唔撚識插

唔得呀 琴日先用完海怡部野 係金鐘既so同我視像通話 佢話點都要俾返29.5

因咩事搞到過左鐘
年初一二三返工幾錢人工?
利申細站SA
利申細站SA

新年人工$143/hr
利申細站SA

新年人工$143/hr

因咩事搞到過左鐘

我試過唔舒服,坐低係櫈休息下,唔覺意訓左幾個鐘
照直講,收返我正常車錢

另聞說去cuc搞出入閘太密,會鎖八達通,係咪架?

因咩事搞到過左鐘

照直講,收返我正常車錢

係 太多次就會block卡
如果唔舒服可以搵職員,通常帶你入休息室坐下飲杯水咁,好似坐得舒服啲
利申細站SA

新年人工$143/hr

超爽!最期待颳風更同新年更
係咪長期請人
係咪長期請人

係,通常一開始新學期之後,啲學生夾唔到時間,而站長唔肯同你調更就會走好多人
係咪長期請人

係,通常一開始新學期之後,啲學生夾唔到時間,而站長唔肯同你調更就會走好多人

上佢個網apply就得? thanks
留名
留名

S10 留名
點解有班青bb人?
做乜的?

同你地有乜分別?

維修學徒

我地叫綠魔
btw以前著著經過炮台山俾幾個學生妹細細聲恥笑' 哇 咁襯嘅'

因咩事搞到過左鐘

照直講,收返我正常車錢

我果日係粉嶺入閘 之後個fd好耐都未到 見仲有好多時間就搭下去寶琳又搭下去柴灣 再去返金鐘搭去海怡 點知完全無意識到過鐘呢樣野

因咩事搞到過左鐘

照直講,收返我正常車錢

我果日係粉嶺入閘 之後個fd好耐都未到 見仲有好多時間就搭下去寶琳又搭下去柴灣 再去返金鐘搭去海怡 點知完全無意識到過鐘呢樣野

下次留意返啦
ex KOT SA LM

可能會識你

因咩事搞到過左鐘

照直講,收返我正常車錢

係 太多次就會block卡
如果唔舒服可以搵職員,通常帶你入休息室坐下飲杯水咁,好似坐得舒服啲

block 卡 係水貨客多 由成人卡到長者卡都見過 一話sd 上去八達通公司 即刻話唔駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞