做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike

KSR 淨係聽過佢地個狗公sas咋喎 講起狗公 一定唔可以唔提YUL

係咪YUL煩膠
之前我都經常比佢煩

屌 係呀 成條線都識佢 唔撚明點解d經理仲要招惹佢入黎做fulltime

你都係絲?
個次佢借左過黎成個月 日日企我隔離道門成日撩我講野
成日特登過黎NAC撩女同事講野 啲人同佢唔熟又叫人一齊去影畢業相

係 我都有俾佢撩過影畢業相 屌 唔敢講太多 聽KSR d人講佢入返黎做fulltime 再講自爆了

KSR F字頭SAS 好鬼小家 佢之前啲野搞到某站經理都知 仲要出手解決

聽聞YUL個煩膠申請fulltime有BC了

有兩個嫁喎 不過你講經理我大約知係邊個

要經理出手叫佢收聲 究竟佢知唔知醜
另一個F字頭 SAS 好鬼無禮貌 語氣勁差
以為自己SAS大曬咁
再講就自爆了

成個站d sas都奇奇怪怪 之前聽過 個男SAS 成日性騷擾d女同事女乘客 仲係站食左幾個女 搞婚外情 好似話TB佢都食過

屌 咩人都有
屌,其實覺得SAS呢個post有啲on9,個時一出呢個post無幾耐我都無做了,本身以前一堆SA玩得幾埋,之後其中一個SA升左SAS大家都就著就著咁
屌,其實覺得SAS呢個post有啲on9,個時一出呢個post無幾耐我都無做了,本身以前一堆SA玩得幾埋,之後其中一個SA升左SAS大家都就著就著咁

係 有時真係多左隔膜

FT個個番shift邊有時間管你班PT
成日SD個WTSAPP 打個電話就番黎調更射波 痴那線
btw hr propose 我星期一至五返2030-2300係咩玩法
講左有正職 係咪即係要weekdays都9至23

無辦法
你埋左站之後試下調啦

我話左唔ok啦
真係返唔到,有時放8點
狗衝都無可能8半返到站

佢有無再安排時間比你?有無得返六同日

2030 已經算夜
係咪 YAT :0)
99% 都係要 SA 協助清車
Mon to Fri 你想夜到幾點
開 2100 收 Dead Late 好無

YAT 係乜, 未做唔知

YAT係代碼,即係油塘站咁解

YAT係代碼,即係油塘站咁解

唔係YAT啦
隔離果個

唔係YAT啦
隔離果個

NAC真係有好多笑料,聽啲同事講最戇鳩係有個老屎忽(做咗10年)唔知醜日撚日係NAC條走廊亨粵曲,仲要大大聲個tone好奇怪。
權鬥就好戇鳩 我兩邊都唔係人,好好彩係兩邊都冇得失,但唔知點解某個得種部隊人個樣就好刻人憎,日日都閪面 除似之外就好多做,日日9hea等收工
NAC真係有好多笑料,聽啲同事講最戇鳩係有個老屎忽(做咗10年)唔知醜日撚日係NAC條走廊亨粵曲,仲要大大聲個tone好奇怪。
權鬥就好戇鳩 我兩邊都唔係人,好好彩係兩邊都冇得失,但唔知點解某個種部隊人個樣就好刻人憎,日日都閪面 除似之外就好做,日日9hea等收工
權鬥就好戇鳩 我兩邊都唔係人,好好彩係兩邊都冇得失,但唔知點解某個種部隊人個樣就好刻人憎,日日都閪面 除似之外就好做,日日9hea等收工

各位同事,想請教下
宜家做緊生日大使,就黎無得做,自己份正職都想轉工,見到宜家請緊TSO想試下
請問TSO好唔好做?難唔難入?起薪幾多?
外判SA係咪無免費搭車嫁?
黎緊準備番馬鐵線

無 apply埋親生仔啦
各位同事,想請教下
宜家做緊生日大使,就黎無得做,自己份正職都想轉工,見到宜家請緊TSO想試下

起薪好似萬四左右,唔算好做,但至少無OT,唔算難入既我諗
各位同事,想請教下

咁請問易唔易升SO?
係唔係14個月糧?
外判SA係咪無免費搭車嫁?
黎緊準備番馬鐵線

紅牌仔預左會悶D囉 ...
比親生仔工數長好多,過左 peak 齋企 on99 咁
各位同事,想請教下

咁請問易唔易升SO?
係唔係14個月糧?

TSO=SO
係咪14個月糧呢個唔清楚 不過好似係
各位同事,想請教下

咁請問易唔易升SO?
係唔係14個月糧?

TSO=SO

冇記錯係七月雙糧十二月雙糧 共14個月
好似個個站啲sas都俾人話咁
各位同事,想請教下

咁請問易唔易升SO?
係唔係14個月糧?

TSO=SO

thanks 2位巴/絲打
好似個個站啲sas都俾人話咁

世事都俾你睇透了
各位同事,想請教下

咁請問易唔易升SO?
係唔係14個月糧?

TSO=SO

七月唔一定 跟表現而定
各位同事,想請教下

咁請問易唔易升SO?
係唔係14個月糧?

TSO=SO

七月唔一定 跟表現而定

但12月雙糧呢個就個個都有架啦?
各位同事,想請教下

咁請問易唔易升SO?
係唔係14個月糧?

TSO=SO

七月唔一定 跟表現而定

但12月雙糧呢個就個個都有架啦?

十二月係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞