做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
同埋,我有朋友想做銀牌,有冇得話推薦佢
唔知堅尼地城仲請唔請人呢?

銀牌SA定銀牌SO先
SA我記得冇推薦
SO就一定有

銀牌SA定銀牌SO先
SA我記得冇推薦
SO就一定有

Sa
咁堅尼地城知西營盤請唔請人

銀牌SA定銀牌SO先
SA我記得冇推薦
SO就一定有

Sa
咁堅尼地城知西營盤請唔請人

據聞西營盤長期缺人
想問csca通常都係請大學畢左業嘅? 多唔多請仲讀緊書嘅? 有得推薦嘅?
香港站日日紀念六四
想問csca通常都係請大學畢左業嘅? 多唔多請仲讀緊書嘅? 有得推薦嘅?

You mean CUstomer service Centre Assistant?
因為撞縮寫 公司叫CUCA

否。有大學生有阿姨有阿叔。
可能吧。不過公司會先考慮有做過收銀既人。
沒有。
Ps: 我記得要in左仲要考筆試 內容要問cuca同事啦~
港島區係咪有個介乎女同事同男同事之間既同事?
pt幾錢個鐘?
pt幾錢個鐘?

日常/Special Event/新年
Station Assistant
$57/$86/$143

CUstomer service Centre Assistant
Station Assistant Supervisor
$73/$xx/$18x

以上職位在職其間所有時段免費乘坐港鐵

外判
Station Assistant
$51
Customer Service Centre Assistant
(全職)大約$10000/month

You mean CUstomer service Centre Assistant?

沒有。

有做過收銀 不過係year1可能唔多想請
Thanks

沒有。

有做過收銀 不過係year1可能唔多想請
Thanks

唔關year幾事 大把大專生大學生有做

有啲後生女仔做添

有啲後生女仔做添

有啲後生女仔做添

寄緊信 好希望收
不過點解某d站嘅cuca要咁西面口.......

有啲後生女仔做添

[/quote]

小毒丁表示冇我份,唔敢識人

有啲後生女仔做添

小毒丁表示冇我份,唔敢識人[/quote]

你係cuca? 想問interview 筆試係問咩架?
琴日番工有條on9中學生打尖上車
結果比我個sas屌佢打尖上車

唔該班仆街繁忙時間排隊上車就跟番規矩

我係SAS, 唔知佢哋interview會考咩

有啲後生女仔做添

寄緊信 好希望收
不過點解某d站嘅cuca要咁西面口.......

對得多咩客就會有咩面

我係SAS, 唔知佢哋interview會考咩

師兄 SAS扮咩話唔敢識人wo

師兄 SAS扮咩話唔敢識人wo

都唔同站
有乜柒得過成個站都知我連登/膠登名

好想俾你瘋狂維修

乜絲打咁陰公
呢行咁細都係度自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞