做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike

咁樣唔係幾好咩 咁幫啲細既頂

最衰係你唔想煩到佢 出於好心的
但個SA連SO 3個拆掂個case 仲要比個站長through radio 嗌你上去問話同鬧 果個站長出左名係比較特別

咁又麻煩啲既

屌 果時仲要就收工 緊係自己搞掂就算

咁樣唔係幾好咩 咁幫啲細既頂

但個SA連SO 3個拆掂個case 仲要比個站長through radio 嗌你上去問話同鬧 果個站長出左名係比較特別

咁又麻煩啲既

咁濕鳩

咁又麻煩啲既

咁我果邊都幾好,大部分既站長幫細既頂完呢啲野,唔會秋後算帳,最多都係問多少少資料方便記錄

咁又麻煩啲既

咁我果邊都幾好,大部分既站長幫細既頂完呢啲野,唔會秋後算帳,最多都係問多少少資料方便記錄

果個站長係煩的 同埋已經係OPS 出左名 連人地報站工程的 都知道

咁又麻煩啲既

果個站長係煩的 同埋已經係OPS 出左名 連人地報站工程的 都知道

搞到我好好奇

搞到我好好奇

當年係高登mtr post 入面都講過嘅 問過報站工程嘅人 問到審犯咁

搞到我好好奇

當年係高登mtr post 入面都講過嘅 問過報站工程嘅人 問到審犯咁

咩料都唔講你話西貢站站長都得架啦

搞到我好好奇

咩料都唔講你話西貢站站長都得架啦

我都係睇過個舊post 但搵唔返
岩岩先見到呢個 post ...
未爬曬文
留名先~ (ISL SA )
未爬曬文

同事
驗完身多數幾耐簽約 會唔會唔請
未爬曬文

SIL 留名

身體有大問題咪唔請 應該
未爬曬文

SIL 留名

SIL好唔好做

身體有大問題咪唔請 應該

驗身係check你眼耳等基本能力有無會影響工作,同會唔有肺炎之類傳染姐,肥得驗身就好快啲醫啦

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

OCP 好多益人

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

OCP 好多益人

好多益人係咩意思

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

正成點 洗唔洗自己企

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

正成點 洗唔洗自己企

唔駛自己企
想去邊個位都得

係啲垃圾閘機麻煩啲啫,成日down機

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

OCP 好多益人

好多益人係咩意思

鐵膠 巴膠

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

正成點 洗唔洗自己企

唔駛自己企
想去邊個位都得

咩閘機都成日 down 啦 ...
有冇巴絲知糧單最尾個 holiday wage top up係乜嚟?

SIL好唔好做

輕鬆
做SlL SAS好正

正成點 洗唔洗自己企

唔駛自己企
想去邊個位都得

咩閘機都成日 down 啦 ...

係囉 啲機咁虧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞