做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
大家番工有無站長利是收丫

啲客俾嘅利是仲多

收得架咩
聽日見SA有咩要注意

打比你定係Email?
大家番工有無站長利是收丫

啲客俾嘅利是仲多

收得架咩

咪係
聽日見SA有咩要注意

要有自信對住Tracy 講野
你冧掂Tracy 分分鐘會offer cuca/其他靚post俾你

利申 當年成功例子

想問你點冧佢 擦佢鞋?
其實我覺得cuca多數都係請女多 仔真係好難in佢

其實識變通,唔識答嘅情景題都諗個合理答案就可以了, 尋日in完就即刻比offer
有冇考站嘅巴絲有消息呀?
聽日見SA有咩要注意

打比你定係Email?

打比我

你冧掂Tracy 分分鐘會offer cuca/其他靚post俾你

利申 當年成功例子

想問你點冧佢 擦佢鞋?

其實識變通,唔識答嘅情景題都諗個合理答案就可以了, 尋日in完就即刻比offer

巴打我都係即日出offer

想問你點冧佢 擦佢鞋?

巴打我都係即日出offer 你都係8號train?
有啲 sa 真係 on 99
只識屌人 唔識做嘢
聽日見SA有咩要注意

利申 當年成功例子

想問你點冧佢 擦佢鞋?

因為得sa位係長期keep住公開請 而cuca同其他位唔係,係間唔中開interview請一次
所以如果有時cuc果d有一兩個吉位,會響sa 既interview果時pick埋cuc人選

我記得我果時in都算對答流暢,起碼比同組人講野自信d

利申 果時係咁樣入

咁高人工 攰都抵啦

12個人做16個人的野 人潮比齊人返再多2倍🙄🙄🙄

宜家都挨過左啦 好快出糧

希望今個月爆到上7k😪😪😪

利申 當年成功例子

想問你點冧佢 擦佢鞋?

因為得sa位係長期keep住公開請 而cuca同其他位唔係,係間唔中開interview請一次
所以如果有時cuc果d有一兩個吉位,會響sa 既interview果時pick埋cuc人選

我記得我果時in都算對答流暢,起碼比同組人講野自信d

利申 果時係咁樣入

點解可以咁爽 當年interview 完等左半個月先有電話
有啲 sa 真係 on 99
只識屌人 唔識做嘢

觀察覺水準好參差
大站cuca
上期暑假見完即入
sa 外判話請,佢地派果個時間可以做到5hrs 做唔做好?

人工低啲又無八達通

人工低啲又無八達通

mtr 既之前in過,佢派得1.5hrs 一日。呢個個時間好d咁。可唔可以可以轉到入mtr內部?
聽日見SA有咩要注意

打比你定係Email?

打比我

上網填果份form 填到1999
係咪即係無機會
apply SA 請左
想問下除左固定更之外 係咪有d 申請返多d 更架?本身果d 唔夠使
同埋有冇機會唔使返足五日?可能轉做返三日但鐘數長d 咁樣
apply SA 請左
想問下除左固定更之外 係咪有d 申請返多d 更架?本身果d 唔夠使
同埋有冇機會唔使返足五日?可能轉做返三日但鐘數長d 咁樣

我都係返足5日 巴打朝早定夜晚?
離題...想問依家職員編號去到咩字頭

外判四肢健全就請啦
離題...想問依家職員編號去到咩字頭

6xxxxx
生日獎初二有無$143一個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞