做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
呢排唔見有神秘顧客出現

我咁耐都未撞過神秘顧客

我中過兩次 拎左兩次九十分 有一百百佳券

做左年幾都未見過
呢排唔見有神秘顧客出現

我咁耐都未撞過神秘顧客

我中過兩次 拎左兩次九十分 有一百百佳券

做左年幾都未見過

做得差嗰啲冇事,做得好嗰啲反而比人扣分,都唔知邊個好彩

利申:未見過神祕顧客
平時繁忙時間揸牌企車門口D同事係長工定PT人?
平時繁忙時間揸牌企車門口D同事係長工定PT人?

波板糖 PT 同事黎
呢排唔見有神秘顧客出現

我咁耐都未撞過神秘顧客

+1

冇啦啦有個人走黎係咁望名牌好難唔知佢係唔係神秘顧客
呢排唔見有神秘顧客出現

我咁耐都未撞過神秘顧客

+1

有次以為係 心諗死緊啦一開波無講你好
點知隔左排出左成績 我完全無份
原來果條友真係客
呢排唔見有神秘顧客出現

我咁耐都未撞過神秘顧客

+1

原來果條友真係客

神秘顧客會睇你3班車既表現先黎睇牌
呢排唔見有神秘顧客出現

我咁耐都未撞過神秘顧客

+1

原來果條友真係客

神秘顧客會睇你3班車既表現先黎睇牌

我果次係con見到
利申好少企月台
神秘客其實好易認
神秘客其實好易認

每次都同一個人? 有咩特徵
神秘客其實好易認

一行埋黎就睇你名牌 多數問點轉車
我聽返黎
辭職
辭職

你係咪之前留過言話頂唔順唔想做
神秘客其實好易認

我聽返黎

咁明顯
佢會唔會遠觀望一陣?
神秘客其實好易認

我聽返黎

咁明顯
佢會唔會遠觀望一陣?

月台會 但con應該就直接行埋黎睇名牌+問問題
辭職

請問樓主對mtr其中一個graduate programme
(Inventory & Materials Management Associate Programme)
有無認識?

平時做d咩?前途同graduate trainee比差好遠?
人工大約有幾多到?

thanks very much!

starting s30
升得快過火箭
比下面屌你屎忽屌到你坐都唔安樂
冇乜認識記性唔好好快做到地中海

s30大約幾多,google過找唔到
咁平時大約管下貨倉咁?

起薪23000

搭單問 property associate 點🙌🙌
黎緊interview 有冇tips🙌
有冇人知幾時先唔洗派人去海怡
SIL細站SA留名
頭先係金鐘SIL月台近車尾方向見到個好可愛嘅SA囡囡,有冇人知佢咩名
SIL細站SA留名
頭先係金鐘SIL月台近車尾方向見到個好可愛嘅SA囡囡,有冇人知佢咩名

你唔去睇佢名牌?
有冇人知幾時先唔洗派人去海怡

海怡幾正
SIL細站SA留名

你唔去睇佢名牌?

咪係
SIL細站SA留名

扮問下路,叫佢帶下廁所,咪見到佢名囉!
等哥哥教下你抄牌技巧啦

等哥哥教下你抄牌技巧啦

教人溝女

等哥哥教下你抄牌技巧啦

教人溝女

其實唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞