做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
收到通知去見 sa
有咩需要準備 好似好嚴咁 唔比著老牛波鞋

學歷證明 工作證明

要準備common sense 既情景題
有幾句passenger announcement 要你讀
(普通話/English )

其他唔太記得

英文差差地 唔會英文in掛
1月8號online apply 左ao
10號寄信apply
到依家兩個禮拜都冇通知
係咪收左皮
Btw 佢係打電話定係sd email通知你去in?

可能係大家做唔同既卷 唔洗絕望

屌 岩岩HR已經打番比我約interview
比想像中快

咁快
前日都考左筆試

比想像中快

咁快
前日都考左筆試

巴打都係in車長?

比想像中快

咁快
前日都考左筆試

真係好快 睇黎好等人用
1月8號online apply 左ao
10號寄信apply
到依家兩個禮拜都冇通知
係咪收左皮
Btw 佢係打電話定係sd email通知你去in?

打電話 29字頭
收到通知去見 sa

學歷證明 工作證明

其他唔太記得

唔會,英文只用黎讀幾句廣播句子,我in果陣見好多人讀到狗屎垃圾咁都得左 我當初係廣東話自介+問問題(多數情景題),讀幾句普通話同英文句子

學歷證明 工作證明

其他唔太記得

唔會,英文只用黎讀幾句廣播句子,我in果陣見好多人讀到狗屎垃圾咁都得左 我當初係廣東話自介+問問題(多數情景題),讀幾句普通話同英文句子

睇唔睇身形架 好似冇見過肥仔做

比想像中快

咁快
前日都考左筆試

真係好快 睇黎好等人用

可能我本身份form係寫輕鐵先會咁快
但佢約我星期三interview係去重鐵

唔會睇 個人比人感覺精神d 醒目d就得

放心 我有肥仔同事

比想像中快

咁快
前日都考左筆試

巴打都係in車長?

我in站 仲未有call

放心 我有肥仔同事

都係上網send cv定落站問 利申有爬文

打電話 29字頭

總部個電話號碼都係2993開頭

比想像中快

咁快
前日都考左筆試

巴打都係in車長?

我考車長筆試果陣見樓下好多囡囡係到
係咪in站
收到通知去見 sa

學歷證明 工作證明

其他唔太記得

佢D英文你有搭過地鐵嘅文盲都識啦

放心 我有肥仔同事

都係上網send cv定落站問 利申有爬文

郵寄 網上下載既hard copy 職位申請表格 會比較好

巴打都係in車長?

係咪in站

你幾點考
我個陣好似仔多過囡囡喎

巴打都係in車長?

係咪in站

你幾點考
我個陣好似仔多過囡囡喎

9點3

係咪in站

你幾點考
我個陣好似仔多過囡囡喎

9點3

我係樓下既一份子 九點半

你幾點考
我個陣好似仔多過囡囡喎

9點3

我都係九點半
絲打有冇收到call?

9點3

我都係九點半
絲打有冇收到call?

未 正常情況邊有咁快
據聞好缺人就黎又開班
想問吓有冇開工利是
想問吓有冇開工利是

有 好似$20
想問吓有冇開工利是

有 好似$20

係直頭20蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞