做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
十一點收工了 去左佐敦backup

辛苦晒

唔辛苦 傾下計就收工 應該油麻地辛苦啲

今晚幫手既坐底$86啦

唔會啦 我估應該整張獎狀多謝你 一人一百百佳券算
十一點收工了 去左佐敦backup

辛苦晒

唔辛苦 傾下計就收工 應該油麻地辛苦啲

今晚幫手既坐底$86啦

唔會啦 我估應該整張獎狀多謝你 一人一百百佳券算

又啱 之前有次中環停電都係一張百佳券
前NAC SA留名
當年4個SAS內鬥得好勁 而家某一邊已經輸左
想問有無人返牛頭角?

NTK 好似冇咪 sa
想問有無人返牛頭角?

NTK 好似冇 sa

唔係掛 算唔算大站?
黎緊返

唔算 除咗上落班時間 其餘時間係冇咩人
正因為係細站,巴打要爆野最好轉轉 ac
做個60蚊一粒鐘既pt 要識救火識恐襲應變
香港地真係變成點樣
btw hr propose 我星期一至五返2030-2300係咩玩法
講左有正職 係咪即係要weekdays都9至23
想問有無人返牛頭角?

NTK 好似冇 sa

唔係掛 算唔算大站?
黎緊返

前排返training 話鞋要全白全黑 牛仔褲又要好深

前面有有人話車港島太聽話

實情標準係點

站站標準唔同 同嚴唔嚴,主要深色為主
請唔請大專生做pt?
上班時間有冇彈性?

唔算有彈性,因為有固定更(睇你最開頭apply果陣交咩時段available),大專生個個sem時間表唔同會難就啲,不過好多現職都讀緊書,其實要就實就到既

有性趣 就咁上網申請就得?
張八達通係咪簽完約就用得?

上班當天才可以使用
請唔請大專生做pt?
上班時間有冇彈性?

唔算有彈性,因為有固定更(睇你最開頭apply果陣交咩時段available),大專生個個sem時間表唔同會難就啲,不過好多現職都讀緊書,其實要就實就到既

有性趣 就咁上網申請就得?

寄信(申請表)比網上申請好
前NAC SA留名

講起黎 我試過去幫手 nac 4個sas輪流同我講對家壞話 依家咩情況
前NAC SA留名

講起黎 我試過去幫手 nac 4個sas輪流同我講對家壞話 依家咩情況

AT&D 候任SAS留名
前NAC SA留名

呢排升左好多sas 喎 聽講SIL亂到飛起
前NAC SA留名

more more
想問有無人返牛頭角?

NTK 好似冇 sa

唔係掛 算唔算大站?
黎緊返

前排返training 話鞋要全白全黑 牛仔褲又要好深

前面有有人話車港島太聽話

實情標準係點

呢啲衣著要求都唔係好難跟啫 照跟啦
如果站啲人要求嚴 你唔跟會比人鬧
張八達通係咪簽完約就用得?

上班當天才可以使用

第一日正式返工之後就任用了
btw hr propose 我星期一至五返2030-2300係咩玩法
講左有正職 係咪即係要weekdays都9至23

無辦法
你埋左站之後試下調啦
做個60蚊一粒鐘既pt 要識救火識恐襲應變
香港地真係變成點樣

咪係 尋晚啲留言睇到我呆晒 咩世界
前NAC SA留名

呢排升左好多sas 喎 聽講SIL亂到飛起

More
前NAC SA留名

佢地成日嘈站長 分工問題
有一邊實在太煩 而家站長比成日發癲個兩個做啲濕鳩野 處理離職、處理咪機 好個邊就做重要野
利申同好個邊有聯絡
P同C係衰人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞