做緊MTR SA你問我答(2)

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
有乜柒得過成個站都知我連登/膠登名

乜絲打咁陰公

CA得嗰幾個站有
有乜柒得過成個站都知我連登/膠登名

乜絲打咁陰公

CA得嗰幾個站有

佢紅巴嚟
請半個月假真係好離譜
左IMMA APT TEST已經被踢
SA 冇回音
My face my fate
請半個月假真係好離譜

因咩事請假先
SA 冇回音

呢排唔急住要人啫 唔好咁灰住
SA 冇回音

呢排唔急住要人啫 唔好咁灰住

之前十二月twl & tcl個期 ets入form啦
之後再上網apply活動助理都ripped
識唔識練家俊?

你地內部洗唔洗考

同埋請唔請人 想入地鐵
Hd ee grad
識唔識練家俊?

識唔識練家俊?

你地內部洗唔洗考

同埋請唔請人 想入地鐵
Hd ee grad

要考cp(t) 冇就唔洗開工
聽日好似有招聘會
想問interview sa既smart casual要幾smart
講明no jeans and sneakers
又驚著得太formal 感謝各巴絲
利申 絲
識唔識練家俊?

聽過
想問interview sa既smart casual要幾smart
講明no jeans and sneakers
又驚著得太formal 感謝各巴絲
利申 絲

我當初係平時出街會著既恤衫+非牛仔褲既黑色長褲+toms
我想問下如果比人罰冇比錢搭輕鐵係咪有得求情
我今次真係完全唔記得咗…我一醒起就即刻落車想拍翻,點知咁啱嗰個站就有職員check緊…
點樣可以求情唔比錢…290對我黎講已經好多…
利申 平時比足 未試過走數…我真係唔知點解今次會唔記得…
我今次真係完全唔記得咗…我一醒起就即刻落車想拍翻,點知咁啱嗰個站就有職員check緊…

寫求情信會退返錢比你 放心
想問返mtr pt仲可唔可以返出面其他pt? 如果唔可以,其實瞞唔瞞到?

姐係我要交左錢先寫求情信?
求情信係咪要寄去地鐵定點
想問返mtr pt仲可唔可以返出面其他pt? 如果唔可以,其實瞞唔瞞到?

可以

姐係我要交左錢先寫求情信?
求情信係咪要寄去地鐵定點

要交左錢先 寄去邊我就唔記得左了 你上網搵下應該有前人例子

可以

識個sas+KMB sa+車站派報紙+m記

可以

識個sas+KMB sa+車站派報紙+m記

知唔知total一個月大概搵到幾錢人工?

你地內部洗唔洗考

同埋請唔請人 想入地鐵
Hd ee grad

要考cp(t) 冇就唔洗開工
聽日好似有招聘會

唔該巴打
我係金鐘站做緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞