『薪火post』BNO 續期資訊(13) 說好的法治呢?

1001 回覆
41 Like 1 Dislike
時間過得好快,話咁快11月了

諗返起我係舊年11月中寄出申請嘅

轉眼間我陪左大家1年了

用盡方法都係冇
時間過得好快,話咁快11月了

諗返起我係舊年11月中寄出申請嘅

轉眼間我陪左大家1年了

sam gor
太耐冇追Post
Sam哥係咩事
你地grandparents個d資料有冇寫足?
我parents個d出生地都唔係好肯定

我算有寫足因為英國比較傾向母系社會
最好撚柒老母問佢大腦記得幾多

我就一律寫哂祖父母兩邊都係廣東出生,始終難聽講句...唔係有幾多老豆老母祖父母會肯講自己出生地,同埋係咪走難黎香港,而我知道佢地名字同出生日子都係睇老豆老母結婚證書

佢地出生日子應該可以唔俾,有就最好
咁岩我好好彩....麻麻係香港釘左,身後事由家母處理有幫少少忙咁,真係好好彩有D RECORD渣手,知道出生日子,死亡日子,但我要講清楚,我係無寄到任何相關證明文件

希望對你有幫助,唔同人唔同CASE

我個頁直頭一個都無填到
我記得佢有一欄有粒星
最後無理到照submit 得左

我就一律寫哂祖父母兩邊都係廣東出生,始終難聽講句...唔係有幾多老豆老母祖父母會肯講自己出生地,同埋係咪走難黎香港,而我知道佢地名字同出生日子都係睇老豆老母結婚證書

咁岩我好好彩....麻麻係香港釘左,身後事由家母處理有幫少少忙咁,真係好好彩有D RECORD渣手,知道出生日子,死亡日子,但我要講清楚,我係無寄到任何相關證明文件

屌佢老母
我果陣去問米
請返呀公上黎問返晒D資料先敢去續

屌佢老母
我果陣去問米
請返呀公上黎問返晒D資料先敢去續

我個頁直頭一個都無填到
我記得佢有一欄有粒星
最後無理到照submit 得左

老一輩個d出生年份真係好難知
thanks
差d剔左盲人突字
我見佢話要我比個photo evidence 點比佢
同埋one document showing photo identity又係咩黎
差d剔左盲人突字
同埋one document showing photo identity又係咩黎

差d剔左盲人突字

假膠
差d剔左盲人突字

假膠

會員名同會員編號自拍
差d剔左盲人突字

假膠

會員名同會員編號自拍

即係唔洗理?
差d剔左盲人突字

假膠

會員名同會員編號自拍

屋企淨係有本細個嗰陣嘅passport係bdtc
有無人成功申請到bno?

睇doc

睇doc

睇完
無希望啦

睇doc

睇完
無希望啦

收到本野之後去信問本野正面有d歪斜,係第度國家旅行會唔會有影響...
轉介完去官網
官網又覆個e-mail
今次咁樣:

Dear Mr,

Thank you for your enquiry.

Due to the complexity of this issue you will need to ring the passport Adviceline on 0tel:3002220000.

Thank you,

Customer Service E-Mail Team

我問法係用go to bybus既說法

Dear sir/madam,

i have get my new passport on 01-Nov-2017, but the front page as the cover looks like crooked to the right, is it okay when i traveling to other country?

best regards.

查實應該無咩問題 ?
講電話我d19英文一定會穿哂煲,,,,,

呀巴打,你真係咩都可以問一餐
最重要嘅係有無印錯野
不如你成本影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞