『薪火post』BNO 續期資訊(13) 說好的法治呢?

1001 回覆
41 Like 1 Dislike
幫屋企人整 改過名但唔洗寄副簽 我就是成功例子

改過名有咩要留意?

冇 一定要有正本改名契 同埋特區護照 一定要同你而家身份證個名相同

改名契點樣俾佢?

改過名有咩要留意?

冇 一定要有正本改名契 同埋特區護照 一定要同你而家身份證個名相同

改名契點樣俾佢?

改過名有咩要留意?

改名契點樣俾佢?

郵寄
between 再問一下已經成功續期既巴打, 如果之前有美國簽証係本特衰護照度, 有無方法轉去本BNO度?
睇完新手文
有一點唔明
副簽職業List果到 係要搵一個係英國工作既人定係香港工作既人?
因為我見佢寫 如果你係英國本土申請 就有個認可LIST
between 再問一下已經成功續期既巴打, 如果之前有美國簽証係本特衰護照度, 有無方法轉去本BNO度?

你唔直接打過電話搵美國領事館
冇COUNTERSIGN成功DISPATCHED
GOOGLE DOCS好有用
睇完新手文
有一點唔明
副簽職業List果到 係要搵一個係英國工作既人定係香港工作既人?

你睇多幾次
睇完新手文
有一點唔明

就嚟變月經 明明呢個post前面先講完
伸手扮新手

多數要再辦過啦
我識好多股票經紀保險經紀同銀行職員,但佢地全部都本身無bno得本特衰,可唔可以副署呢?

屌你老母, 睇DOC啦
我識好多股票經紀保險經紀同銀行職員,但佢地全部都本身無bno得本特衰,可唔可以副署呢?

屌你老母, 睇DOC啦

唔睇DOC都睇#6留言呀
有半年數未

用個屎忽諗下都知
有半年數未

點會有半年...你request睇下

Dududu
答案係不能轉。
嬲爆,同屋企人講左bno去越南唔使簽證,最尾都係拎左廁所板去做簽證
嬲爆,同屋企人講左bno去越南唔使簽證,最尾都係拎左廁所板去做簽證

BNO去越南要簽證喎
親身試完

BNO去越南要簽證喎
親身試完

頭盔返先 岩岩個暑假去

我驚講到1999

Dududu
答案係不能轉。

即係要繼續用厠所板去美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞