[唔好俾佢停]福岡有咩好玩 (2)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike

一月去,想問下兩個人住兩三日既話bnb定酒店好?好似差唔多價

一月去,想問下兩個人住兩三日既話bnb定酒店好?好似差唔多價

情侶住酒店啦
除非bnb好靚

絲打真係自己一個?我都係14號飛,毒絲,有機會可以約飯
17號飛 個風好似吹正
九州自己一個, 十一月尾 紅葉

求評

Day
1 三點FUK落機, hea & 福岡訓
2 長崎,軍艦島,夜晚可能佐賀食燒肉,福岡訓
3 門司港&唐戶市場(食刺身) 福岡訓
4 別府, 鶴見岳空中纜車(睇景) 再 別府坐 由布院之森 , 溫泉酒店
5 高千穗, 小火車(睇景) & 流水面, 高千穗訓
6 熊本, 福岡訓
7 FUK四點機

其實D 酒店都book 晒, 係行程未定好
福岡好似太多時間
15/11-21/11 小弟第三次獨遊九州 求伴/飯腳

求評

Day
4 別府, 鶴見岳空中纜車(睇景) 再 別府坐 由布院之森 , 溫泉酒店
6 熊本, 福岡訓
7 FUK四點機

福岡好似太多時間

唔係ar
你去福岡訓覺ja ma

求評

Day
6 熊本, 福岡訓
7 FUK四點機

福岡好似太多時間

唔係ar
你去福岡訓覺ja ma

仲好多人

呢兩張仲誇張過墾丁大街

嘩好正

咁多人有咩正, 係香港行出旺角都有啦
點解睇落好多都似香港人
29/9: 湯布院
30/9: 鳥棲睇波 outlet
1/10: 唐戶市場/門司港
2/10: 稻佐山  膠囊
29/9: 湯布院
30/9: 鳥棲睇波>outlet
1/10: 唐戶市場/門司港>小倉
2/10: 稻佐山

大家覺得咁樣夠唔夠 因為自己一個去 唔想咁趕

仲好多人

呢兩張仲誇張過墾丁大街

嘩好正

點解睇落好多都似香港人

全部日本人,行左3個鐘一句唔係日文都聽唔到

仲好多人

呢兩張仲誇張過墾丁大街

嘩好正

點解睇落好多都似香港人

全部日本人,行左3個鐘一句唔係日文都聽唔到

人地逼得有秩序
利申崇日狗

求評

Day
6 熊本, 福岡訓
7 FUK四點機

福岡好似太多時間

唔係ar
你去福岡訓覺ja ma

第一日直入長崎訓
第五日晚熊本訓 提一提熊本無乜野玩
建議要排多啲紅葉景點 一個半個有時唔滿意未必穩陣
自己一個去 搬行李都ok 其實唔洗驚搬酒店
筥崎宮落緊雨
唔知今晚仲有無巡遊
筥崎宮落緊雨
唔知今晚仲有無巡遊

今晚架車要番個宮,應該點都巡掛
筥崎宮落緊雨
唔知今晚仲有無巡遊

剛剛見到班大隻仔準備
好掛住多牛個壽喜燒
筥崎宮落緊雨
唔知今晚仲有無巡遊

剛剛見到班大隻仔準備

一陣影d巡遊緊ge相黎睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞