[唔好俾佢停]福岡有咩好玩 (2)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
大家book左溫泉旅館既話係咪都會email同佢約係jr站到pick up? 因為唔打算買電話卡
大家book左溫泉旅館既話係咪都會email同佢約係jr站到pick up? 因為唔打算買電話卡

個度咪有電話亭囉
14號去福岡,今日間民宿仲未send d 門口pw資料比我 agoda幫我打比佢都冇聽電話
book左呢間 Hukuhuku Guesthouse
有冇巴打12月8-11 係福岡
出黎食個飯 我一丁友

你會係邊到,可以出黎宵夜
一訓醒就有雪睇
可唔可以POST D 相黎睇下啊?

想睇咩相

落雪靚相

個度咪有電話亭囉

我果間好似都距離由布院jr 4,5個字 諗緊使唔使早d email約實

個度咪有電話亭囉

我果間好似都距離由布院jr 4,5個字 諗緊使唔使早d email約實

最好約定 岩岩去完 冇email 約
拎住個gip 行左20分鐘
阿蘇火山係咪唔洗去
かろのうろん
食烏冬
其實asso火山冇開 附近有冇野好行?
其實, 福岡有冇景點係值得再去架 ?
毒遊中
能古島而家仲有無花睇?
毒遊中
能古島而家仲有無花睇?

咩花? 紅葉?
我上星期只係太宰府見到
博多站有間排曬長龍嘅牛角包超好食!
博多站有間排曬長龍嘅牛角包超好食!

紅薯味
熊本同長崎有無必食推介
熊本同長崎有無必食推介

啱啱係熊本食完馬肉刺身
熊本同長崎有無必食推介

啱啱係熊本食完馬肉刺身

味道如何?想試馬肉,但刺身有d驚
熊本同長崎有無必食推介

啱啱係熊本食完馬肉刺身

味道如何?想試馬肉,但刺身有d驚

都幾好食 刺身唔講你都唔知係馬肉
有d似牛 但肉無牛咁嫩
1月19,20係熊本自駕,有無巴絲知阿蘇山係咪仲封哂上唔到?
1月19,20係熊本自駕,有無巴絲知阿蘇山係咪仲封哂上唔到?

同問 唔去阿蘇山既話...去熊本好似無咩野玩
啱啱去完相島撚貓
1月去海之中道公園係咪無野睇
睇就睇話一年四季都有花睇 不過冬天特別少咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞