[唔好俾佢停]福岡有咩好玩 (2)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
前幾日去完
非打手 去熊本既話可以考慮住dormy inn
包浸溫泉兼有免費啤酒同拉麵

有啤酒咁正?

住過覺得有d伏
間房舊得好緊要尤其係個廁所
一個人可能無所謂如果一pair咁去就諗清楚

有冇映到相?
免費啤酒吸引到我下次去住
12月頭出發
仲有一日吉咗,諗緊比長崎/熊本定豪斯登堡好
不過最期待係由布院

我都係12月頭出發
熊本真係好鐘意部長先去

係...相對少景點
反而豪斯登堡依家VR加聖誕好似幾正
長崎歷史路線又唔係真係好濃興趣,struggle 緊

book 咗由布之彩,有獨立屋好正 打算早一個月book 巴士
前幾日去完

有啤酒咁正?

住過覺得有d伏

有冇映到相?
免費啤酒吸引到我下次去住

係每晚免費一杯
冇人討論由布院之森改道?

5個鐘左右,經大分
度過晒點搭車先最抵
去四日要用三隻交通pass
睇到巴打嘅遊記先發現悠游卡淨係包巴士市內車程
變咗就算有pass都要補錢
但900yen巴士就包全程

19先到福岡屌 千年夜市好玩?
有冇巴絲聽晚會喺福岡參加花火大會

巴打想問下星期仲有冇花火大會?下星期日出發

有冇人知點訂 豪登斯堡9月23個煙火節
冇人討論由布院之森改道?

5個鐘左右,經大分

如果真係想搭由布院之森
係博多搭ソニック去大分再轉由布院之森
可以慳返一個鐘左右
12月頭出發
不過最期待係由布院

我都係12月頭出發
熊本真係好鐘意部長先去

其實唔係
隔離個櫻之馬場(唔記得係咪咁嘅名)都幾好睇
同埋幫下熊本重建啦

有冇人知點訂 豪登斯堡9月23個煙火節

去斯登斯個網訂
分左幾個區
12月頭出發
不過最期待係由布院

我都係12月頭出發
熊本真係好鐘意部長先去

其實唔係
同埋幫下熊本重建啦

其實而家熊本可以點plan. 網上好多都係震前資料好亂
住福岡真心推介呢間
新開所以好新淨,又做緊新張特價
房比較大,附近有去機場既巴士站
酒店附近有Lawson, 7仔同超巿
行過去天神十至十五分鐘
住福岡真心推介呢間
行過去天神十至十五分鐘

有無房圖

今次訂咗the b
12月頭出發
不過最期待係由布院

我都係12月頭出發
熊本真係好鐘意部長先去

其實唔係
同埋幫下熊本重建啦

好似都係櫻之馬場/水前寺/上下通/部長
12月頭出發
不過最期待係由布院

我都係12月頭出發
熊本真係好鐘意部長先去

其實唔係
同埋幫下熊本重建啦

緊係去搵部長
另外都想問下柳川
朋友唔想坐船
如果淨係去一站附近間本吉屋值唔值?
定係skip 柳川直接太宰府算
12月頭出發
不過最期待係由布院

我都係12月頭出發
熊本真係好鐘意部長先去

其實唔係
同埋幫下熊本重建啦

緊係去搵部長

瞓喺度做乜
三日book 左dormy inn 睇圖幾正
另外一日露台光芒酒店,有30平方
住福岡真心推介呢間
行過去天神十至十五分鐘

有無房圖

今次訂咗the b

■おすすめの宿泊施設
ホテル モンテ エルマーナ福岡(ホテルモントレグループ)

【宿・ホテルの詳細を見る】
http://www.jalan.net/yad361322/?vos=cpsjalprosmaf130723003

另外都想問下柳川
朋友唔想坐船
如果淨係去一站附近間本吉屋值唔值?
定係skip 柳川直接太宰府算

唔係講笑
有冇試過係福岡摘士多啤梨

我諗住去熊本摘
有冇師兄推介
12月頭出發
不過最期待係由布院

我都係12月頭出發
熊本真係好鐘意部長先去

其實唔係
同埋幫下熊本重建啦

冇錯
前幾日去完

有啤酒咁正?

住過覺得有d伏

岩岩仲諗住book
見佢D 圖好似幾靚架啵 真係好舊?
見佢係樂天評分都幾高
如果一個人 仲有邊間推薦

無影相
唔知係咪我唔好彩啦
間房係舊式
廁所同個沖涼房勁細同勁舊
好彩只係住一晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞