[唔好俾佢停]福岡有咩好玩 (2)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
留名待去
去過好多次
真係唔明點解會咁多人推薦去屋台
真心覺得好伏
野食唔係特別但價錢特別貴

俾都唔去
除非識日文

我覺得識日文都唔會去除非係土生土長日本人啦
d野周圍都有得食
但仲要貴過其他地方
d台仔成日話感受個氣氛
我坐係果到真係乜野氣氛都感受唔到除左好逼

你地係仔梗係冇人撩你傾計
有無巴絲知深耶馬溪伏唔伏?
11月中去諗住睇紅葉又可以踩單車
去過好多次
真係唔明點解會咁多人推薦去屋台
真心覺得好伏
野食唔係特別但價錢特別貴

俾都唔去
除非識日文

我覺得識日文都唔會去除非係土生土長日本人啦
d野周圍都有得食
但仲要貴過其他地方
d台仔成日話感受個氣氛
我坐係果到真係乜野氣氛都感受唔到除左好逼

local culture掛?
即係外國人想試大排檔心態
特色咁lo
我就覺得搵笨嘅
冇食過
有冇巴絲識日文 可以幫手打去日文問問民宿

host多數識英文ga wo

冇日本電話 果到民宿黎 鄉下既地方 叫與論島

冇日本電話咁你想點?

冇日本電話咁你想點?

個到咪有電話停囉

冇日本電話咁你想點?

我指我冇日本電話 facebook問佢地又唔理人

冇日本電話咁你想點?

我指我冇日本電話 facebook問佢地又唔理人

有無人去過日田市,值唔值得去,玩唔玩到一日?
想問下大家去福岡坐UO定CX?
就算計埋寄艙行李價錢差幾遠下

UO, CX好貴

CX 感覺安全啲
福岡塔會唔會好爛景點

我15-19會係果度。放生會其實有咩好做?係咪得條街好多攤檔睇下?上網唔係好多介紹
啱啱返
能古島

能古島預半日夠唔夠

CX 感覺安全啲

安全無咩問題掛, 係驚佢delay同cancel姐
聖誕前果個禮拜, CX要3千5, UO都2千5

CX 感覺安全啲

福岡應該安全既,都多航班去
多牛個雪花牛真心正 睇完上個post巴絲推介 試完就明

識食,識得去麺道はなもこし
今朝搵到福岡9月平機票,但正常酒店都過千

有関八同埋下星期一日本假期

CX 感覺安全啲

福岡應該安全既,都多航班去

來回uo 加20kg 來回行李
1000都唔洗
窮撚表示繼續uo
屌咪屌
前幾日去完
非打手 去熊本既話可以考慮住dormy inn
包浸溫泉兼有免費啤酒同拉麵

有啤酒咁正?

唔少酒店都有
前日係大阪住bridge hotel都有
前幾日去完
非打手 去熊本既話可以考慮住dormy inn
包浸溫泉兼有免費啤酒同拉麵

有啤酒咁正?

住過覺得有d伏
間房舊得好緊要尤其係個廁所
一個人可能無所謂如果一pair咁去就諗清楚

岩岩仲諗住book
見佢D 圖好似幾靚架啵 真係好舊?
見佢係樂天評分都幾高
如果一個人 仲有邊間推薦

一個人住hostel啦

我15-19會係果度。放生會其實有咩好做?係咪得條街好多攤檔睇下?上網唔係好多介紹

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞