[唔好俾佢停]福岡有咩好玩 (2)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike

唔係呀 我仲係由布院未上車
我返到博多應該都11點啦

一蘭

thx 我現家去左食一幸舍

一幸舍好食過一蘭好多

我男朋友好鐘意一蘭

識野
不過佢間野好有性格,有時話唔開就唔開

果日行過隔籬果間
1月去 福岡入鹿兒島出 而家有d淆HK Express

咁早宵夜? 地下街無野食咩

一蘭

一幸舍好食過一蘭好多

我男朋友好鐘意一蘭

沾好食定湯好食 得一個胃
留名啱啱到福岡留學

買得驚咩啊屌
預撚左間嘢係咁

利申搭左3次 暫時冇事

買得驚咩啊屌
預撚左間嘢係咁

利申搭左3次 暫時冇事

咁我都搭咗幾次冇事 去就實去但要諗埋唔好彩真係cancel點樣去好 機唔多

買得驚咩啊屌
預撚左間嘢係咁

利申搭左3次 暫時冇事

咁我都搭咗幾次冇事 去就實去但要諗埋唔好彩真係cancel點樣去好 機唔多

搭過7次都冇事

一蘭

一幸舍好食過一蘭好多

我男朋友好鐘意一蘭

沾好食定湯好食 得一個胃

一日食一款

買得驚咩啊屌
預撚左間嘢係咁

利申搭左3次 暫時冇事

我11月去 如果cancel 佢又無安排 就即刻搵機飛大阪再搭jr過去

我都book左12月去 都係搭UO

想問下依2樣有咩分別
如果想BOOK由布既房有冇推薦
見佢有分幾隻
3萬YEN ,4萬2YEN , 4萬8 YEN都有
睇唔出有咩分別 上網得好少圖
THANKS!

想問下依2樣有咩分別
見佢有分幾隻
THANKS!

WRONG LIHK SORRY
同埋氣球節有冇巴打去過 覺得好冇睇
諗緊氣球節定豪斯登堡
但坐車好似都唔平 如果去7日係咪買PASS好D
THANKS 少去日本

想問下依2樣有咩分別
見佢有分幾隻
THANKS!

房型同野食唔同

想問下依2樣有咩分別
見佢有分幾隻
THANKS!

房型同野食唔同

有冇話邊隻房好D
D圖間間房都一樣

想問下依2樣有咩分別
見佢有分幾隻
THANKS!

房型同野食唔同

有冇話邊隻房好D
D圖間間房都一樣

Size?
黎緊月尾去福岡,巴絲知唔知福岡邊到多手造眼鏡?
諗緊氣球節定豪斯登堡
THANKS 少去日本

我都plan左去, 去埋唐津宮日節
唔知好冇睇架, 純粹參與下咋
諗緊氣球節定豪斯登堡
THANKS 少去日本

我都plan左去, 去埋唐津宮日節
唔知好冇睇架, 純粹參與下咋

都幾多人會去氣球節
我係4號住佐賀,要¥15000一晚😩
10月中去
6晚都住福岡
因為拖住老豆老母個D去 唔想搬酒店

究竟由布院玩唔玩到全日 男人去會唔會悶死
同埋由布院之森搭5個鐘真係有d on9
就算搭個架特急都要4個鐘

struggle 緊如果唔去由布院
去唔去別府

有無ching去過比意見
10月中去
6晚都住福岡

去唔去別府

去由布院緊係玩到全日la,
你來回都冇左半日........

唔過夜真係唔好去
11月頭去,買左UO , 如果取消早d講 我買過張飛
10月中去
6晚都住福岡

去唔去別府

坐高速巴士2個幾鐘(博多去由布),不過你快d上巴士網頁睇下仲訂唔訂到位 可能會full.
11月頭去,買左UO , 如果取消早d講 我買過張飛

我都係咁話
10月中去由布院,會過夜,本身想搭由布院之森,但係時間真係一個問題,所以都係搭巴士算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞