[唔好俾佢停]福岡有咩好玩 (2)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
湯布院有冇邊間溫泉酒店 推介

包膠返

我住由布院。牧場之家的經歷
之前話去過會share 但懶得寫

牧場之家可以自己住一間日式屋仔, 早晚餐好好食
仲有私人風呂借用 同 露天大浴場
大浴場係可以望到由布岳

車站行過去8分鐘 一條直路 途中仲有超市

share手機影既相
質素差差地 請見諒

邊度book同幾錢
即係仲未可以上阿蘇火山?
湯布院有冇邊間溫泉酒店 推介

包膠返

我住由布院。牧場之家的經歷
之前話去過會share 但懶得寫

牧場之家可以自己住一間日式屋仔, 早晚餐好好食
仲有私人風呂借用 同 露天大浴場
大浴場係可以望到由布岳

車站行過去8分鐘 一條直路 途中仲有超市

share手機影既相
質素差差地 請見諒

邊度book同幾錢

GOOGLE大神幫到你點BOOK同SHOW到幾錢...(KEY WORD: 由布院 牧場之家) .......

好似係 唸緊唔去熊本轉去太宰府好唔好
等下次阿蘇火山開返先去
Google完都唔知應該點安排好 一月頭出發五日四夜 晏就5點到埗 ,晏就4點機走好迷惘,主要想飲飲食食同睇風景浸溫泉,打算spend一日係由布院,你地覺得第三日去定第二日去好

我都係一月頭去五日四夜
打算第二日去門司港小倉
第三日坐巴士去由布院

等下次阿蘇火山開返先去

牙蘇可以搭升機
除咗多牛仲有冇邊間食牛正 好想日日食牛
唉,聽日諗起來回由布院要坐十個鐘頭車就想死
祝我好運

點解? 你去邊

博多去由布院,搭由布院之森
0845去,1335到

等下次阿蘇火山開返先去

轉啦,依家熊本城圍緊板,影相打卡既機會都無

同問...
同埋多牛係咪要排好耐..........?

にく屋肉いち

呢間唔係任食. 但有JPY3980的三人盛合, 入面有7種牛, 各有3件.
用炭火燒. 都好好食. 牛肉質素好好
本人食量唔多. 所以都係選唔係任食的店. 質素好D..

我果日8點到. 都等左半小時+ 先有位. 好多韓國人食....當日無見到香港人
Google完都唔知應該點安排好 一月頭出發五日四夜 晏就5點到埗 ,晏就4點機走好迷惘,主要想飲飲食食同睇風景浸溫泉,打算spend一日係由布院,你地覺得第三日去定第二日去好

我都係一月頭去五日四夜
打算第二日去門司港小倉
第三日坐巴士去由布院

交流下行程都好 咁day3去由布都ok 喎 你book哂住宿味?
我打算係福岡就住airbnb,由布院就 由布乜彩 我睇下小倉有咩睇先

我都係一月頭去五日四夜
打算第二日去門司港小倉
第三日坐巴士去由布院

交流下行程都好 咁day3去由布都ok 喎 你book哂住宿味?
我打算係福岡就住airbnb,由布院就 由布乜彩 我睇下小倉有咩睇先

我book咗四晚都係住博多airbnb
唔敢自己去浸溫泉
我去門司港嗰頭主要都係想去唐戶食魚生
Btw想問有無巴絲試過一個人去多牛食

等下次阿蘇火山開返先去

咁熊本仲值唔值得去

我都係一月頭去五日四夜
打算第二日去門司港小倉
第三日坐巴士去由布院

唔敢自己去浸溫泉

原來你係獨遊,唔怪知得 但你會唔會太趕啊
11月底至12月頭 7日6日 北九州自駕遊
請巴打們幫手睇下行程

Day 1: 到步,博多站附近行下。
晚餐: 一雙拉面
宿: 福岡

Day 2: 拎車,落長崎。去平和公園一帶 + 上山睇夜景
午餐: 四海樓什錦面
晚餐: 山上餐廳
宿:長崎

Day 3: 柳川坐船 + 下午去太宰府
午餐: 若松屋鰻魚
晚餐: ひょうたん寿司
宿:福岡

Day 4: 大濠公園 + 由布院一泊二食
午餐: 季樂
晚餐: 花由晚餐
宿: 花由

Day 5: 金鄰湖 + 門司港 + 真玉海岸日落
早午餐: 花由早餐 + B Speak Roll
晚餐: 屋台 (有無好食推介?)

Day 6: Shopping(天神地下街+Outlet) + 還車
午餐: 福岡鮮魚市場
晚餐: 多牛

Day 7: 回港

我都係一月頭去五日四夜
打算第二日去門司港小倉
第三日坐巴士去由布院

唔敢自己去浸溫泉

原來你係獨遊,唔怪知得 但你會唔會太趕啊

搭巴士兩個幾鐘一程都接受到
志在去行下
你重有一日打算去邊?

等下次阿蘇火山開返先去

咁熊本仲值唔值得去
基本上冇 如果食野我只會介紹你去勝烈亭

我都係一月頭去五日四夜
打算第二日去門司港小倉
第三日坐巴士去由布院

唔敢自己去浸溫泉

正唸住揾晚自己一個食

我都係一月頭去五日四夜
打算第二日去門司港小倉
第三日坐巴士去由布院

唔敢自己去浸溫泉

正唸住揾晚自己一個食

巴打十二月去?食完方便嘅報告下吖
12月中 2條毒丁去遊幾日~主要都係睇下風景同食好野
時間好有限,得2日喺福岡 有冇咩野食係食完番唔到轉頭架?
11月底至12月頭 7日6日 北九州自駕遊
請巴打們幫手睇下行程

Day 1: 到步,博多站附近行下。
晚餐: 一雙拉面

Day 2: 拎車,落長崎。去平和公園一帶 + 上山睇夜景
午餐: 四海樓什錦面
晚餐: 山上餐廳
宿:長崎

Day 3: 柳川坐船 + 下午去太宰府
午餐: 若松屋鰻魚
晚餐: ひょうたん寿司
宿:福岡

Day 4: 大濠公園 + 由布院一泊二食
午餐: 季樂
晚餐: 花由晚餐
宿: 花由

Day 5: 金鄰湖 + 門司港 + 真玉海岸日落
早午餐: 花由早餐 + B Speak Roll
晚餐: 屋台 (有無好食推介?)

Day 6: Shopping(天神地下街+Outlet) + 還車
午餐: 福岡鮮魚市場
晚餐: 多牛

Day 7: 回港

門市港點去真玉
1月頭去會唔會凍死
1月頭去會唔會凍死

唔知堅定流 我都係一月頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞