[唔好俾佢停]福岡有咩好玩 (2)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
買左UO 1/1 - 6/1
諗諗下d鋪頭應該好多唔開
請問:

而家士多啤梨開始當造未,市面多唔多貨?

如果打算去食 多牛, 幾點鐘相對比較少人?

天神區除了 ひょうたん寿司 (葫蘆) 仲有冇邊間壽司 推薦?
台灣仔推薦個D餐廳,睇tabelog都唔高分

多謝解答

九年庵紅葉
聽講別府好一般,景點又麻麻

溫泉係咪去黑川或者由布院?

之前d巴打話兩個交通都有阻礙?
聽講別府好一般,景點又麻麻

溫泉係咪去黑川或者由布院?

之前d巴打話兩個交通都有阻礙?

博多有高速巴士.去由布院/黑川. 預先BOOK位都OK

別府普普通通. 不過由由布院坐巴士去別府中間可以停別府纜車同地獄
別府都有溫泉酒店.酒店價錢都叫平.. 簡簡單單留一晚都唔錯

九年庵紅葉

後日去 希望多d 紅葉

出發 今日好好天啊

出發 今日好好天啊

恭喜 成功登島

出發 今日好好天啊

恭喜 成功登島

出發 今日好好天啊

恭喜 成功登島

有咩感想

出發 今日好好天啊

恭喜 成功登島

有咩感想

望落去都幾荒涼 今日好大風加凍 同埋好大浪架船幾搖下 以為登島係行埋入去入邊 點知係外圍睇3個點就完 同船都多靚日本女仔當補數(冇圖)

出發 今日好好天啊

恭喜 成功登島

有咩感想

望落去都幾荒涼 今日好大風加凍 同埋好大浪架船幾搖下 以為登島係行埋入去入邊 點知係外圍睇3個點就完 同船都多靚日本女仔當補數(冇圖)

睇多幾次電影 軍鑑島回味下
買左UO 1/1 - 6/1
諗諗下d鋪頭應該好多唔開

有D百貨公司都會開,仲有福袋賣
武雄可以搭邊度玩
去圖書館員同大楠樹之後唔知去邊好
住博多

hea下
行下山
浸下溫泉咪一日

五日pass既話
長畸
由布院
門司港
熊本

剩底唔知去邊好

4日去4到都為皮啦

利申:4日內去曬呢4到
由布院 有出名的溫泉,有不少去福岡的遊客都會順道一去。最直接的交通工具就是搭 JR 或深受遊客歡迎的觀光列車「由布院之森」,但由於光岡至日田站之間路段的橋被 7 月的大雨沖毀,以致要由福岡繞路「北上」,經小倉、別府再回到由布院,車程最快都要 3 個小時。唔想搭長途車,可以試搭高速巴士,價錢又平又快。被沖毀的光岡至日田站之間路段的橋,最快要到明年才修復.....

請問各位, 而家博多坐JR去由布院(住一晚), 係咪要3個鐘?

搭到去大分 再轉普通列車 3個半鐘
想問由布院之森值唔值由博多搭起
買5日pass唔想比extra fee去巴士到
但又只會即日來回
定搭普通由布院列車好

當訓覺lor
我個陣係補眠 溫書hea 時間
想問由布院之森值唔值由博多搭起
買5日pass唔想比extra fee去巴士到
但又只會即日來回
定搭普通由布院列車好

由布院無乜可能JR來回
太耐

過夜都算,仲要即日
無話唔得但自己辛苦啲
想去嘅諗巴士好啲

即日應該食個lunch 就走

我最後都係個到hea 左4個鐘
1月去 想問租車野
有冇邊間租車公司推介?同埋1月去係咪一定要雪胎?
天神拎車鹿兒島機場還車
如果第一次去福岡搭香港快運三日兩夜會唔會太辛苦 難度高唔高

咩鐘數去 小弟第一次去5點機 4日3夜後搭12:50機 基本日日好夜訓

咩鐘數去 小弟第一次去5點機 4日3夜後搭12:50機 基本日日好夜訓

如果星期五夜機去星期一下午機返

因為機場去市區都好近

褔岡無問題 機場出市區先15-20分鐘 勁近 景點又唔遠

褔岡無問題 機場出市區先15-20分鐘 勁近 景點又唔遠

嘩!$99飛福岡!明年7月2日前出發!香港飛福岡單程$99,首爾/釜山/濟州$348起,日本各地$99起 – HK Express (優惠至11月26日)
詳情:http://www.meethk.com/?p=60053

嘩!$99飛福岡!今晚竟然都有優惠!HK Express 會係今晚12點推出新優惠!來回價錢:(福岡$198 連稅$525)、(花蓮$356 連稅$746)、(台中$396 連稅$786)、(峴港$416 連稅$849)、(芽莊$476 連稅$863)、(清邁/清萊$476 連稅$927)、(布吉$536 連稅$987)、(暹粒$616 連稅$1,081)、(石垣島$696 連稅$951)、(釜山/濟州$696 連稅$1,116)、(首爾$696 連稅$1,153)、(鹿兒島/廣島$816 連稅$1,071)、(高松$916 連稅$1,171)、(東京$816 連稅$1,263)、(塞班$916 連稅$1,308)、(名古屋$916 連稅$1,381)、(大阪$916 連稅$1,401)。$99飛福岡價錢唔錯!其他地方價錢唔算吸引!旅行日期由11月27日至明年7月2日。如果有Ufly-Pass可以提早6pm就上去訂飛。至於大家搶定唔搶?真係諗清楚先好搶...

帶埋滙豐信用卡去旅行,輕鬆賺到盡!由而家至12月31日用滙豐信用卡於海外簽賬可享高達14X「獎賞錢」,即低至HK$1.8=1里飛行里數!立即登記:http://bit.ly/2u51FIZ,受條款及細則約束

岩岩又有
佐賀城都唔錯,個展覽可以慢慢睇,然後去食佐賀牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞