「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

我自己出街唔會買到太重嘅野所以應該唔太需要背負

UA好似已經週街都係

唔愛鬼妹愛賓賓
唔愛大波愛平胸

自己揀

嘩屌 官圖黎? 個shape成粒雞子咁

雞子
surbuxxxx fb ad圖
放多張同front對比

有背負

SEAL佬原來有用Wire Cutter rail
人口

知唔知18樓有冇得買

有類似 減價80蚊
依家邊度仲有 舊版3day黑色
炒價? 二手?

肥花好似有隻放緊

唔係黑色

日本同台灣果邊啲代理可能仲有貨,你試下去台灣果邊個網站揾下,但會貴過香港
有無人買3 day會買BVS版

用緊,但平時無咩用。但去行山就好有用。嗰袋唔會郁嚟郁去

用緊,但平時無咩用。但去行山就好有用。嗰袋唔會郁嚟郁去

我個舊版無BVS
但又無得後加
炒價? 二手?

肥花好似有隻放緊

唔係黑色

日本同台灣果邊啲代理可能仲有貨,你試下去台灣果邊個網站揾下,但會貴過香港

問左 4千7
炒價? 二手?

2800 s size
炒價? 二手?

2800 s size

最後都係買左ASAP, 原因係佢d molle位多可以掛好多包
最後都係買左ASAP, 原因係佢d molle位多可以掛好多包

炒價? 二手?

2800 s size

早幾日18返貨唔係返咗黑色3day 咩?
炒價? 二手?

2800 s size

新版黎
炒價? 二手?

2800 s size

新版黎

黑色難啲。一係上ebay或者淘寶睇下有無。如果要埋bvs仲難搵
今日終於係觀塘買左,個店員清楚mr d款好多,我早兩日上18問都答到一舊舊🌚
其實真心d molle 係打橫好用好多 打直都唔知有咩掛到

1 day係半軍款無乜所謂啦
今日終於係觀塘買左,個店員清楚mr d款好多,我早兩日上18問都答到一舊舊🌚

幾靚啵
掙扎緊買唔買多個好
屋企本身已經有6個背囊,除左個UA貴少少外
其他以前買落,都係雜麥牌,2xx~3xx,少用,9成新
放出去都冇人要,但又唔知點處置好,dum晒又好似好浪費

咁講3day 都係 asap full gear 軍用係好 但平時好少見人放前面 多數都係見人吊下爬山扣 反而左右兩邊molle 我鍾意1day set 高d 就手d好睇d

所以其實新3day d 設計好似實用d 咁 但冇左左右個穿lon 位真係買唔落手

我而家個3day 前面都係掛個扣係到 如果買1day / asap 真心要買多個放水樽嘅掛上去

咁講3day 都係 asap full gear 軍用係好 但平時好少見人放前面 多數都係見人吊下爬山扣 反而左右兩邊molle 我鍾意1day set 高d 就手d好睇d

所以其實新3day d 設計好似實用d 咁 但冇左左右個穿lon 位真係買唔落手

我而家個3day 前面都係掛個扣係到 如果買1day / asap 真心要買多個放水樽嘅掛上去

我買左兩個SAW機槍彈藥袋諗住掛兩側
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞