「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
準備入手Front
但係18樓好似無貨
要留電話

仲煩緊買front 定one day 好
front 個內籠好啲定one day 個內籠好啲?
準備入手Front
但係18樓好似無貨
要留電話

仲煩緊買front 定one day 好
front 個內籠好啲定one day 個內籠好啲?

行山就front
平時出街去旅行就1dap
Front 內籠冇間隔

我又會行山同成日去旅行,仲會帶埋腳架
其實個水袋位夠唔夠放啲衫褲

美軍先唔care邊度做

佢哋有protocol, 某d軍用品係必需美制

咁袋係唔係

美軍唔會咩urban assault囉

但都唔覺非美做既有咩問題,尤其是美國又唔係出名手工好
係咪1day無腰帶?
MR聲稱兩間廠出嚟嘅quality一樣
連自己友都未必分到
問題係MR是咪有人長駐賓賓先
但都唔覺非美做既有咩問題,尤其是美國又唔係出名手工好

美產手工好唔好呢D 就好個人意見
但眾所鳩知賓賓國出品仲差過強國
你咁鐘意買賓賓國product唔建意你買MR
MR一定係美產行先
我個人就對賓賓國極之反感既
垃圾部隊

菲律賓有出過好野咩?
我男友係地盤SUB仔 上年比觀塘果間比人老點買左UA (佢ON9左)
用左唔夠兩個月就爆晒線 D車工好差
諗住上去換D店員都話呢隻唔係美製 QC係差D
所以佢最尾買左ASAP用左半年先比我
仲KEEP得好好 話菲製同美製冇分別果D
慢慢自己選擇性失明繼續對D無知既人打飛機啦

有無放返個UA出去俾啲傻仔
MR聲稱兩間廠出嚟嘅quality一樣
連自己友都未必分到
問題係MR是咪有人長駐賓賓先

講就咁講姐 如果唔係點做生意 成品平品質差好正常 呢個世界好多盲撚嫁

其實MR未必講假
但賓賓大可以喺有人嚟check嗰陣就做足佢
人走咗之後就
想買都冇貨買
18F個front好似有排都未番貨
仲要慢慢排隊
新手想問下如果係casual用 平時用黎打波帶衫褲鞋襪應該用邊隻好
新手想問下如果係casual用 平時用黎打波帶衫褲鞋襪應該用邊隻好

放咁多野最好 3 day
定還是你想我地答你心目中個個答案?
想問呢個牌子既袋,膊頭位同背脊舒唔舒服

放咁多野最好 3 day
定還是你想我地答你心目中個個答案?

姐係咩意思
之前買既coulee 40 淨係用嚟旅行

睇你買邊款

睇你買邊款

有咩推介
成日要孭重野
返工用

睇你買邊款

有咩推介
成日要孭重野
返工用

日日孭緊coulee 40 返工,差唔多成年,越南制無咩問題

返工啲架撐6~10kg左右, 開頭貪型拆左腰帶,肩膊都係辛苦,後尾裝返腰帶就好舒服

睇你買邊款

有咩推介
成日要孭重野
返工用

日日孭緊coulee 40 返工,差唔多成年,越南制無咩問題

返工啲架撐6~10kg左右, 開頭貪型拆左腰帶,肩膊都係辛苦,後尾裝返腰帶就好舒服

腰帶同心口果條帶,孭重嘢一定要扣實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞