「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
除左3Day, ASAP係另一選擇
最緊要係美制

你個應該係臂章,星星向前
正常係左邊,軍人臂章通常左右兩邊相反方向
我都係美國章

另一個左臂章係3Day 到,原色美軍的

我只想搵真正軍品,所所係煩D

我果個係IR, 係個退役美軍做既
佢專供應比SEALs, 警察果d

我果個係真落場版😂 陸軍會用到
不過昨日發現會角位飛起左,依家睇緊D血型章
&諗緊買過支旗

最早嘅IR章係黑白嗰隻嚟
後尾laser cutting技術好咗 黑白IR又「令面」易反光
所以就出現咗黑間迷彩面嘅IR章
要𠝹嗰50粒細星星除咗用laser cut應該係冇其他方法

呢個係25定40?

呢個好野黎,d袋方便實用

25會不會太細?
裝電腦有冇問題

coulee 內籠FOR水袋
裝電腦遇浪浪下
出便布位最多放3-400ML 水 如果唔係會DUR

係ig揾 #coulee25 望下,

40好大,你諗下自己放唔放到咁多野先

做edc/行山/旅行,25夠有特
2隻軍版MR

軍版唔係無logo?
2隻軍版MR

軍版唔係無logo?

真.軍版冇 叫班真.軍事迷情何以堪

真品都唔太貴,係好少可有一手姐

呢個係25定40?

25會不會太細?
裝電腦有冇問題

裝電腦遇浪浪下

用左幾日
返學帶部macbook,筆袋,水樽,遮,file,外套同少少雜物都仲有位淨
但又唔會好扁
Edc用,唔會帶好大件野既25夠哂

呢個係25定40?

25會不會太細?
裝電腦有冇問題

裝電腦遇浪浪下

用左幾日
返學帶部macbook,筆袋,水樽,遮,file,外套同少少雜物都仲有位淨
但又唔會好扁

呢個係25定40?

25會不會太細?
裝電腦有冇問題

裝電腦遇浪浪下

用左幾日
但又唔會好扁

補圖

呢個係25定40?

25會不會太細?
裝電腦有冇問題

裝電腦遇浪浪下

用左幾日
但又唔會好扁

補圖

2隻軍版MR

想問英文字母patch係邊訂?
2隻軍版MR

推介http://www.tacticalgearjunkie.com
起貨都幾快手工亦好
接受paypal亦寄代運倉
2隻軍版MR

我淘返黎的
https://shop.m.taobao.com/shop/shop_index.htm?user_id=211818493&item_id=41387963992
2隻軍版MR

推介http://www.tacticalgearjunkie.com
起貨都幾快手工亦好

愈睇愈多章想買
但又冇咁多位貼
2隻軍版MR

起貨都幾快手工亦好

愈睇愈多章想買
但又冇咁多位貼

所以買買下開始要開本簿裝住

我覺得哩款靚過25,不過唔係Y 字拉鏈

scapegoat

scapegoat

中意呢款既desolve bare色
想問你地係邊買平
Helinox個隻halfday大家點睇
有無巴打知邊度仲有removable stick-it 頭盔袋賣
想問你地係邊買平

我都想買,不過望過淘寶無灰色
想問你地係邊買平

我都想買,不過望過淘寶無灰色

2018會再出,耐心等下

實用過y字鏈

實用過y字鏈

呢個有冇電腦格?
又好似幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞