「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
買左ua 半年,唔放多啲嘢真係好唔靚,而家重要一街都係

呢D好主觀既 最緊要自己開心就算
有次返學有條友走黎問我隻asap係咪老番(見佢咩住UA)

嗰啲真係on9仔黎
ASAP貴UA成倍有突

本身都想買1day 因為有molly 掛嘢…不過實在太貴,之前用開5.11 rush 12 有molly 好正…但真係唔舒服

儲錢買
人一世物一世
買左包你唔會後悔

嗰啲真係on9仔黎
ASAP貴UA成倍有突

本身都想買1day 因為有molly 掛嘢…不過實在太貴,之前用開5.11 rush 12 有molly 好正…但真係唔舒服

但1day你唔放多野都係冇咁靚

1day 有冇得放水袋?

用緊個3L水袋

嗰啲真係on9仔黎
ASAP貴UA成倍有突

呢個唔清楚, 前幾日上18樓試左, 可能我比較高大, 1dap試上身真係好細個, 最尾都係訂左個ua算, 但我本身係想買1dap

1day 都細,仲買ua ? 咩上背成芝士腸咁

嗰啲真係on9仔黎
ASAP貴UA成倍有突

呢個唔清楚, 前幾日上18樓試左, 可能我比較高大, 1dap試上身真係好細個, 最尾都係訂左個ua算, 但我本身係想買1dap

1day 都細,仲買ua ? 咩上背成芝士腸咁

可能佢買黎走難用
平心而論 ua係大過1d 2-3L
但係內籠唔好洗 冇索帶 放部15咐notebook都浪浪下咁 上便仲搞笑話1d難廷身 咁講ua咪叫冇可能?
加上有molle可以外置既更加多 配合唔同需要更好洗
外型呢d就見人見智 但1day/asap款就可塑性高好多(edc backpack 比)
最大問題係千幾銀買個冇背負既太監版/乞衣版 真係唔值

原來ua 冇背負架我已經覺得舒服過其他牌子好多
ASAP條肩帶厚過1 day
揹重啲都得

利申: 兩個都試過

咁樣算唔算dum
先前去日本用完佢裝到爆晒入面有部無反
先知道背負既重要性
利伸:前Arro22用家

咁樣算唔算dum
先知道背負既重要性

好dum
頂袋放好多野

咁樣算唔算dum
先知道背負既重要性

好dum
頂袋放好多野

銀包
我用個防水袋捲埋做骨(藍色)插係入面個底袋頂起件摺好既風䄛(紅色)咁樣頂起3 day個頂
我用個防水袋捲埋做骨(藍色)插係入面個底袋頂起件摺好既風䄛(紅色)咁樣頂起3 day個頂

有咩牌子可以取替urban assault? 見佢千零蚊好似幾抵玩
買1 Day定UA好??

有筆直緊係1day

咩價位到?

有筆直緊係1day

咩價位到?

18樓 27xx多數要訂貨

仲貴過ASAP
嫌1 day貴可以揀front
菲製嘅1day 90%似樣
ASAP新寵

MC ASAP
上個月問的 可以參巧下
其實1day得一條美産line 唔同asap有美/菲
加上1day需求量高 18樓佢地一次都番得好少貨
貴過asap合理

梗係買美製
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞