「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
有無人個MR啲防水拉鍊膠邊拉爛左

有冇圖睇下? 成條拉鍊爛定中間防水位爛?

條拉鏈中間防水位其實好快就會有d披口跟住慢慢續少續少甩出黎

不過甩到咁上下就會停,亦都唔算好覺眼同影響好大

之所以我話made in usa都係一般

呢款拉鏈好似係意大利製
冇估錯佢係拉埋兩邊拉鏈再黐塊膠上去
最後用laser𠝹開塊膠等佢拉得開
所以一定會有披口
就算係Arc’teryx LEAF Alpha Jacket都會出現咁嘅情況
呢隻拉鏈只係water resistant 而唔係water proof

呢款拉鏈好似係意大利製
冇估錯佢係拉埋兩邊拉鏈再黐塊膠上去
最後用laser𠝹開塊膠等佢拉得開
所以一定會有披口
就算係Arc’teryx LEAF Alpha Jacket都會出現咁嘅情況
呢隻拉鏈只係water resistant 而唔係water proof

明白哂

拉鏈位日拉夜拉,有損耗好正常姐
如果唔建議買MA
差唔多價位係咪就買Coulee?
如果唔建議買MA

1 day/ASAP la
有無巴打有用Mystery Ranch Crest
個款實唔實用 值得買?
呢到好似好少提呢款咁既
如果唔建議買MA

1 day/ASAP la

呢兩個有咩比較好
個款實唔實用 值得買?
呢到好似好少提呢款咁既

Size 太細,裝唔到幾多嘢
所以唔推薦
個款實唔實用 值得買?
呢到好似好少提呢款咁既

Size 太細,裝唔到幾多嘢
所以唔推薦

頭先上左18樓試size
1day比我想像中細
係咪細過crest tim?
訂左1 day mc有排等
1day如果唔係made in usa係咪平好多?
會唔會話差好遠
1day如果唔係made in usa係咪平好多?
會唔會話差好遠

你搵到既就唔係1dap😂

太陽雪

大家覺得咩色靚
等唔切mc想買個黎用
大家會點排?

大家覺得咩色靚
等唔切mc想買個黎用
大家會點排?

佢隻灰綠幾特別

一個月就開始甩,我覺得有d快姐,不過又好快甩完

大家覺得咩色靚
等唔切mc想買個黎用
大家會點排?

佢隻灰綠幾特別

其實沙同灰色都少人撞 如果返office工返學就黑色斯文d

真係好難揀

大家覺得咩色靚
等唔切mc想買個黎用
大家會點排?

佢隻灰綠幾特別

其實黑邊迷彩真係好正
可惜見到都貴同款幾舊

大家覺得咩色靚
等唔切mc想買個黎用
大家會點排?

佢隻灰綠幾特別

真係好難揀

黑色百搭易襯咩look都得

大家覺得咩色靚
等唔切mc想買個黎用
大家會點排?

佢隻灰綠幾特別

其實黑邊迷彩真係好正
可惜見到都貴同款幾舊

灰色特別得嚟又易襯

大家覺得咩色靚
等唔切mc想買個黎用
大家會點排?

佢隻灰綠幾特別

其實黑邊迷彩真係好正
可惜見到都貴同款幾舊

灰色特別得嚟又易襯

隻灰算唔算會易變黑?
新手入坑

你當係新車要磨合咁諗就明

你當係新車要磨合咁諗就明

我諗美軍用MR仲粗用
應該大大力拉
上左18樓試
ASAP同1 Day都好正但真係冇錢買
孭左試過下就算
Coulee 25同Front咁多位會點揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞