「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
有無巴打知邊度仲有removable stick-it 頭盔袋賣

之前問過,下年會出返
抄不死鳥,再抄Gregory ! 不知所謂

不你老母死鳥咩
Arc’teryx點譯到做不死鳥呀
同埋睇下MR嘅歷史先啦
老老實實Arc’teryx都唔係做袋叻
Gregory呢啲拎去燒我阿公都走上嚟打鳩我呀
2隻軍版MR

想問英文字母patch係邊訂?

我淘返黎的
https://shop.m.taobao.com/shop/shop_index.htm?user_id=211818493&item_id=41387963992

No Known Allergy咁開心?

啱呀!大家唔好再吹奏唔好再買呢個牌子既垃圾袋

不你老母死鳥咩
Arc’teryx點譯到做不死鳥呀
同埋睇下MR嘅歷史先啦
老老實實Arc’teryx都唔係做袋叻
Gregory呢啲拎去燒我阿公都走上嚟打鳩我呀

拎隻arro22山閪袋出黎話軍用袋抄你
Why not both ?

我仲煩緊個arro 22點樣粗用
買左mystery ranch真係覺得買arro 22好垃圾又細
打算落大雨拎黎防水 平時打波行山磨地算
擺上dcfever都無人要 一係比班癲佬壓價

我都覺得係,又要貴,真係咪撚再吹奏呢個牌子
2隻軍版MR

想問英文字母patch係邊訂?

我淘返黎的
https://shop.m.taobao.com/shop/shop_index.htm?user_id=211818493&item_id=41387963992

No Known Allergy咁開心?

一般人無過敏情況啦
起碼我自己應該就係冇
成日問係邊有靚章買既可以留意下

但係呢啲章唔靚喎

但係呢啲章唔靚喎

我覺得好睇過d老土軍章

個章好大個
想問你地係邊買平

我都想買,不過望過淘寶無灰色

淘寶都信得過咩

但係呢啲章唔靚喎

我覺得好睇過d老土軍章

個章好大個

用得軍版背嚢,當然係配返軍章先似樣

但係呢啲章唔靚喎

我覺得好睇過d老土軍章

個章好大個

用得軍版背嚢,當然係配返軍章先似樣

衰衰地咁啦
大家對個背包個調較個標準係點?
Set得高唔高
Set得高唔高

我set到背嚢底係後腰位上少少

但係呢啲章唔靚喎

我覺得好睇過d老土軍章

我就鐘意d有玩味既章 唔係好接受到太重軍事味
Set得高唔高

個底去到盤骨位
Set得高唔高

個底去到盤骨位

再調較下先
打算買個用嚟放相機加去旅行用
上完18樓煩惱緊買1day好似又細咗啲
買3day自己又細粒
會放一部5d4加直度 一枝70200同一枝24105
放多幾日衫好似3day好啲
打算買個用嚟放相機加去旅行用
上完18樓煩惱緊買1day好似又細咗啲
買3day自己又細粒
會放一部5d4加直度 一枝70200同一枝24105
放多幾日衫好似3day好啲

3Day 啦,你咁多野要拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞