「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
咁1 dap又真係好用既
如果佢內籠左右加多個袋仔就perfect

我都係咁話 見ua有
可惜ua 出面無molly

如果覺得菲製無所謂同無考慮買黑色
應該買front 水袋位又唔會裝notebook鬆pel pel
內+外面又有兩側側袋

MR有專用嘅notebook袋,不過係比3day或ASAP用

而家考慮緊ua asap front 同 1day
如果會帶notebook邊隻會好d?
1 day個袋可以裝到幾多吋嘅notebook?

唔考慮budget 嘅話,裝notebook 1day會方便啲
15吋都裝到
尋日上左18f試1 day同asap
asap條帶厚d舒服d
但係我鐘意1 day個內籠多d
唔知點揀好

我應該見到你
如果你係著卡其色褲又揹住背囊睇

唔係我

係都唔好認

不如講返個袋
如果有add on可以加落背脊位袋水袋
我會揀asap
有無人知有無?
asap條帶厚d舒服d
唔知點揀好

我應該見到你

唔係我

係都唔好認

不如講返個袋
我會揀asap
有無人知有無?

有啲水袋係有molle,可以裝落去
你可以淘寶揾揾
asap條帶厚d舒服d
唔知點揀好

我應該見到你

唔係我

係都唔好認

不如講返個袋
我會揀asap
有無人知有無?

呢種連水管水袋?

好多牌子都有出
一般都有位可以俾你掛係袋入面
asap條帶厚d舒服d
唔知點揀好

我應該見到你

唔係我

係都唔好認

不如講返個袋
我會揀asap
有無人知有無?

呢種連水管水袋?

好多牌子都有出

最大問題係asap個鉤係側邊
掛左水袋會唔平衡
我想有個袋係中間袋水袋
好似1 day咁
asap條帶厚d舒服d
唔知點揀好

我應該見到你

唔係我

係都唔好認

不如講返個袋
我會揀asap
有無人知有無?

呢種連水管水袋?

好多牌子都有出

最大問題係asap個鉤係側邊
掛左水袋會唔平衡
我想有個袋係中間袋水袋
好似1 day咁

asap中間係molle嚟㗎喎
想落咩勾都得啦
好似呢啲都好夠力又可以上落molle度
http://milspecmonkey.com/store/hardware-diy/125-itw-grimloc.html

再唔係是但掛個爬山扣都得

Thx
但係好似唔係mad in usa

要made in usa嘅話可以試下scape artist,
我覺得裝相機嘅話馬蹄型拉鏈好過Y zip

不過好老實講,就算made in usa手工都唔係話好

Thx, 唔知18/f有無

冇,要日本訂,因為係a&f限定品

Check左,要¥57,240

搵代購實要四千幾

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

Thx

要made in usa嘅話可以試下scape artist,

搵代購實要四千幾

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

Thx

搵代購實要四千幾

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

未必肯記代購倉,我直接喺樂天買ship黎hk

搵代購實要四千幾

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

上左樂天訂,等佢覆shipping

有無巴打有意

搵代購實要四千幾

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
scape artist間隔唔錯,我買咗之後就冇用過第二個袋了,
暫時未同人撞過款

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
scape artist間隔唔錯,我買咗之後就冇用過第二個袋了,
暫時未同人撞過款

樂天間鋪叫moonloid,爸打都係呢間?

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
暫時未同人撞過款

佢同3 day 比,邊個大D?
3 Day 成日用都係覺得大左D, 想搵個細D的背囊用

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
暫時未同人撞過款

3d大5L

你指呢個?

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
暫時未同人撞過款

樂天間鋪叫moonloid,爸打都係呢間?

yes

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
暫時未同人撞過款

3d大5L

尺吋 好似依個仲高過3 Day? 睇黎都係1day/asap算

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
暫時未同人撞過款

3d大5L

尺吋 好似依個仲高過3 Day? 睇黎都係1day/asap算

why not both

正嘢~
我覺得綠色最靚

代購4.4k

呢期yen平,抵玩,
暫時未同人撞過款

3d大5L

hunting系列偏高身窄扁
初黎報到
有無地方仲買到MC色 舊版3DAP?

應該無

年頭18樓 差唔多最尾果個 舊版 MC 3Day

掙扎緊
舊版CB
定係新版MC

掙扎緊
舊版CB
定係新版MC

台灣果邊代理或者可能有貨,你試下揾佢地fb問問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞