「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
屌乜而家咁多人用mystery ranch

有一個UA深藍色logo
兩個urban assault一個灰色紅zip同一個woodland camo
一個java黑色
想放鳩哂佢

有意留tg
我3隻MR袋,3隻都美製,老實講qc都唔算特別好,一樣係有線頭線尾凸出黎......
美製菲製,買果時check清楚其實分別唔大

不過美製個logo就點都靚仔d嘅

出街你想個袋有幾重一部macbook加相機加水樽加銀包鎖鑰紙巾雜物都應該冇10kg 好似係

講下上個月去歐州既裝備
mbp15"-2KG
a7rii+1635/4+70200/4+55.8-4.6kg
Gitzo GT3531連波頭-2kg
一支1L水-1Kg
beta lt同埋其他電池野-1kg
都好易過
除非你行兩步take 個break
咩住成日都幾辛苦
買MR 就係為左個背負
1day唔夠大咪3day 但冇背負真係唔洗諗
追潮牌不如用返outdoor/arro22算 反正都係公廁袋

D UA公廁未用過一定唔知種感覺 雖覺得ASAP條帶太大 但佢背負真係做得好好

我反而對1day興趣不大 3000蚊買個出街袋 係香港求其買個ua粗用緊
11月歐遊會買多個25L
下年3月去紐西蘭wh可能會買個6xL

UA個名都已經表達左係咩地方用你要用UA上山行10幾個鐘都無你辦法

屌講咁多都係話自己唔捨得比錢 (冇錢買)
菲製都成千蚊你又拎黎粗用 美製二千蚊絕對係值 加上實用性更多
唔好安慰自己啦

1day 成3千蚊,我都唔舍得買

不過千幾蚊買個無間格無背負既袋,純為潮,買MR個名,我又過唔到自己

最尾揀左coulee40 一出就買,先1800蚊

其實千幾蚊都有好多選擇 所以真係唔洗買UA 可能呢度好多logon忠粉 得罪勿見怪

2千蚊內其實有邊幾個牌子買得落?
無邊隻牌子比MR 耐用,始祖鳥又太公廁...

千零蚊可以買karrimor sf series,間隔一定好用過MR,樣亦都唔差,亦都ok舒服
Assault pack 基本上係一定美製
因為要做到Berry compliant

support你
ua真係好垃圾 好多人中左logoff Surburbam伏
根本標牌 MR 如果唔係淘寶野都好過佢啦下話

都係照果句講果句
背負真係好重要
背負真係好重要
背負真係好重要
.
.
.
因為很重要,所以要說三次

出街你想個袋有幾重一部macbook加相機加水樽加銀包鎖鑰紙巾雜物都應該冇10kg 好似係

講下上個月去歐州既裝備
mbp15"-2KG
a7rii+1635/4+70200/4+55.8-4.6kg
一支1L水-1Kg
都好易過
咩住成日都幾辛苦
買MR 就係為左個背負
追潮牌不如用返outdoor/arro22算 反正都係公廁袋

D UA公廁未用過一定唔知種感覺 雖覺得ASAP條帶太大 但佢背負真係做得好好

我反而對1day興趣不大 3000蚊買個出街袋 係香港求其買個ua粗用緊

UA個名都已經表達左係咩地方用你要用UA上山行10幾個鐘都無你辦法

菲製都成千蚊你又拎黎粗用 美製二千蚊絕對係值 加上實用性更多
唔好安慰自己啦

我UA 9折1159買個款好睇大細剛剛好 比多1800幾我買多個25L唔好

講下上個月去歐州既裝備
mbp15"-2KG
一支1L水-1Kg
都好易過
咩住成日都幾辛苦
買MR 就係為左個背負

唔好安慰自己啦

不過千幾蚊買個無間格無背負既袋,純為潮,買MR個名,我又過唔到自己

其實千幾蚊都有好多選擇 所以真係唔洗買UA 可能呢度好多logon忠粉 得罪勿見怪

係好多選擇但UA個外觀以我個人審美觀覺得最好睇可能見識少但睇過其他人推介之後都無個睇得上眼你話買其他款都好過買UA咁都要睇你出街襯衫夾唔夾其他款嘅我諗

講下上個月去歐州既裝備
mbp15"-2KG
一支1L水-1Kg
都好易過
咩住成日都幾辛苦
買MR 就係為左個背負

唔好安慰自己啦

係好多選擇但UA個外觀以我個人審美觀覺得最好睇可能見識少但睇過其他人推介之後都無個睇得上眼你話買其他款都好過買UA咁都要睇你出街襯衫夾唔夾其他款嘅我諗

要既野唔同姐
有人為個款
有人係為個背負系統
不過UA

唔好安慰自己啦

要既野唔同姐
有人為個款
有人係為個背負系統
不過UA

我自己出街唔會買到太重嘅野所以應該唔太需要背負

唔好安慰自己啦

要既野唔同姐
有人為個款
有人係為個背負系統
不過UA

UA好似已經週街都係
留名等睇變不死鳥咁,周街都係
用得開心就得啦其實
有人睇樣,有人睇產地
有時買電子野又可能專登揀日本制
唔需要界定既又
覺得值既比得開心就得
兩者都冇問題
留名等睇變不死鳥咁,周街都係

已經用街係,女仔用都仲ok, 男仔真係

我個FD 180 用,成日比我笑佢放條芝士腸

要既野唔同姐
有人為個款
有人係為個背負系統
不過UA

UA好似已經週街都係

唔愛鬼妹愛賓賓
唔愛大波愛平胸

自己揀

嘩屌 官圖黎? 個shape成粒雞子咁

雞子
surbuxxxx fb ad圖
放多張同front對比

有背負
人口

知唔知18樓有冇得買
依家邊度仲有 舊版3day黑色
炒價? 二手?
依家邊度仲有 舊版3day黑色
炒價? 二手?

肥花好似有隻放緊

唔係黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞