「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
front, asap ,1dap
呢三隻我都有,做工真係差唔多
如果講容量front係比1dap大少少,水樽位用3dap果隻會更好,少左個魔術貼
質量方面呢三隻我都覺得冇話邊隻係最好

front山系袋 水樽位袋唔到1L水會Dur 內籠間隔袋唔到notebook...

講緊做工同質量...

衝出黎柒 人地講front 唔得又唔比人講

D大陸哩都鐘意玩一言堂
佢地咁鐘意用賓仔越南野咪由佢地慢慢玩算
佢地唔care 因爲都玩慣支那野
但又要care人叫人地唔好care 邊度造
玻璃心到

成班都搬龍門高手黎
買MR 緊係為軍款 美製
理得你CARE唔CARE
咁鐘意奶D中共越共野返淘宝啦

哩個堅,要係潮流既尖端一定係美制MR

非美制既山系MR 只係垃圾

各位岩岩入post 既潮人,買邊款MR 你識做啦

講緊做工同質量...

衝出黎柒 人地講front 唔得又唔比人講

D大陸哩都鐘意玩一言堂
佢地咁鐘意用賓仔越南野咪由佢地慢慢玩算
佢地唔care 因爲都玩慣支那野
但又要care人叫人地唔好care 邊度造
玻璃心到

成班都搬龍門高手黎
買MR 緊係為軍款 美製
理得你CARE唔CARE
咁鐘意奶D中共越共野返淘宝啦

哩個堅,要係潮流既尖端一定係美制MR

非美制既山系MR 只係垃圾

各位岩岩入post 既潮人,買邊款MR 你識做啦

事實 好難想像D人買非美製MR都敢膽講自己用緊MR
就好似班雙非咁 有張身份證就以為自己係香港人

咪臭係 下個post 應該開兩個

非美製窮撚Mystery ranch 圍爐同好

真軍品美製Mystery ranch 真男人同好

下個topic

[非潮牌美制都是垃圾]MYSTERY RANCH 同好 3

買個袋姐,唔講以為萬幾蚊一個
冷靜討論,揾交哎唔該去第二度
駛錢買個袋最緊要自己開心、滿足
有錢嘅可以買勞、無嘅睇返手機
玩下袋姐 咁都有罵戰
比大家毒完買左個3day黑

買咗個1day
行山大家覺得scapegoat 25 定 coulee 25 開心d?
爆林會唔會好易勾爛佢地出面果個網??

買咗個1day

去旅行用
Mystery Ranch Coulee 25
Mystery Ranch 1 Day Assault
Mystery Ranch Urban Assault
Mystery Ranch ASAP

以上四隻邊隻岩日常用?

Urban 細佬有個佢話幾好咩
攪到我都想入個
行山大家覺得scapegoat 25 定 coulee 25 開心d?

咩住喺身要拎嘢的話scapegoat比coulee容易d

以上四隻邊隻岩日常用?

攪到我都想入個

ASAP 係最細果隻,無咩野袋先諗佢
最好係親身睇下,試下先再決定

用緊coulee25有d想換scapegoat 25
1day去day trip真係好啱用

以上四隻邊隻岩日常用?

攪到我都想入個

ASAP而家唔諗啦
用緊mantis 26都係岩岩好

而家決定買1DA
煩緊咩顏色

以上四隻邊隻岩日常用?

攪到我都想入個

ASAP而家唔諗啦

而家決定買1DA
煩緊咩顏色

灰 果隻你覺得點?

點解? 個籠入面差唔多

以上四隻邊隻岩日常用?

攪到我都想入個

ASAP而家唔諗啦

而家決定買1DA
煩緊咩顏色

灰 果隻你覺得點?

灰個隻幾特別
出街好少人用
不過18樓無現貨啦

黑/泥/彩 真係好難簡
想買黑色
不過好多袋都黑色
黑色咩番工又得

點解? 個籠入面差唔多

用落coulee內籠少格,我細件野多所以放野比較亂
扲完野拉返埋個袋要拉三個拉鍊

以上四隻邊隻岩日常用?

攪到我都想入個

ASAP而家唔諗啦

而家決定買1DA
煩緊咩顏色

灰 果隻你覺得點?

灰個隻幾特別
出街好少人用
不過18樓無現貨啦

黑/泥/彩 真係好難簡
想買黑色
不過好多袋都黑色
黑色咩番工又得

灰色的用家

以上四隻邊隻岩日常用?

攪到我都想入個

ASAP而家唔諗啦

而家決定買1DA
煩緊咩顏色

灰 果隻你覺得點?

灰個隻幾特別
出街好少人用
不過18樓無現貨啦

黑/泥/彩 真係好難簡
想買黑色係日本買
不過好多袋都黑色
黑色咩番工又得

灰色的用家

比你班友毒。。。
題外話 細佬個個日本買
勁貴
忽然個個都推灰色
之前我買果陣基本上個個都揀迷彩或黑色

其實我係想問邊度有多啲灰色molle配件袋買?
[quote]忽然個個都推灰色
之前我買果陣基本上個個都揀迷彩或黑色

其實我係想問邊度有多啲灰色molle配件袋買?

我之前買到呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞