「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

呢個點睇?
有無巴打front同1dap都有?
除左側邊放水樽位外size係咪分別唔大?
之前買既coulee 40 淨係用嚟旅行

去幾多日?
用咩色?
有無巴打front同1dap都有?
除左側邊放水樽位外size係咪分別唔大?

其實冇水樽位都可以自己另外買個水樽袋
所以有冇都冇乜分別
講起水樽袋早排係msm買咗呢個
http://milspecmonkey.com/store/pouches-panels/340-msm-bottle-corset.html
跟住先發現個水樽唔靚的話用呢啲開放式唔多好睇
有冇巴打有興趣?黑色,剩係上過袋無出過街
半價比你好過擺係度哂咗
泰國7日遊,one day真係幾好用,行街去沙灘都係佢
你地d章邊到買
想買1day返工返學用
小弟得170高驚會孭得好樣衰 未見過實物 睇圖好大個咁 有冇巴打比啲意見
想買1day返工返學用
小弟得170高驚會孭得好樣衰 未見過實物 睇圖好大個咁 有冇巴打比啲意見

唔大 買
想買1day返工返學用

唔大 買

170覺得好fit
上18樓睇

唔該巴打 一間放工上18試試佢
你地d章邊到買

上美國d軍章網買
想買1day返工返學用

唔大 買

170覺得好fit
上18樓睇

唔該巴打 一間放工上18試試佢

順便問下1day迷彩色幾時有貨同埋係咪一樣價

呢兩個想入其中一個(因為個款吸引)
又有重量分擔

用途是裝飯盒及運動既野, 如衫褲丶兩個大水樽丶鞋丶奶粉樽
考慮埋冬天有厚衫

應該入邊個?

左3dap for sure

明白

Btw, 右邊如果40L又會否太大?
因為也想要一個出街casual用

casual 就1day 啦,潮好多

3day 個feel 太heavy, coulee 太偏向山係

又有重量分擔

考慮埋冬天有厚衫

應該入邊個?

明白

3day 個feel 太heavy, coulee 太偏向山係

其實我中意coulee個設計及色
但又不知道25L實物幾大

可以上永高行睇實物?

永高行有啊
我都有d想買個coulee 25 slate blue

又有重量分擔

考慮埋冬天有厚衫

應該入邊個?

明白

可以上永高行睇實物?

你幾高? 我178孭coulee 40 日常出街都OK

拆左腰帶,會少啲山系feel

又有重量分擔

考慮埋冬天有厚衫

應該入邊個?

明白

可以上永高行睇實物?

你幾高? 我178孭coulee 40 日常出街都OK

拆左腰帶,會少啲山系feel

有得拆咩?
我問過永高行個啊叔話淨係可以攝入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞