「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
1dap mc到手 好正
袋頂果格有網 大家係袋啲乜野

買完野的單

想問個袋點樣可以咁挺身,仲要加埋水樽袋

我係入面掛水樽個勾掛咗塊molle底板
再上一個6x8 pouch
又可以放嘢又可以幫手頂起
夜啲返屋企再影張相

個勾可以咁用

留定名

想問個袋點樣可以咁挺身,仲要加埋水樽袋

我係入面掛水樽個勾掛咗塊molle底板
再上一個6x8 pouch
又可以放嘢又可以幫手頂起
夜啲返屋企再影張相

個勾可以咁用

留定名

好PRO
新入手
有幾多人係因為睇咗呢個post而上船
18樓應該比返個特別折扣俾我地

我係

我係

我係fb見到相,一下就比個「Y拉鏈&MC色」吸引到
上個post 追到依家
有無巴打好介意拉鏈甩皮
有無巴打好介意拉鏈甩皮

好快就唔甩架喇
有無巴打好介意拉鏈甩皮

睇價錢,千幾蚊就接受到,成三千都係咁就接受唔到
Front已入手
孭重嘢真係好舒服
各位巴打
小弟有個2016既3dap coyote s碼想放
有興趣可以email比我
我個名@gmail.com
各位巴打

見到你dcfever放成3000蚊
各位巴打

見到你dcfever放成3000蚊

差不多啦,我之前個2015 3day cb色連腰帶都放左3300
多得新版夠柒,炒起左個價
有無巴打好介意拉鏈甩皮

無論幾多千,made in邊度都走唔甩
有無巴打好介意拉鏈甩皮

無論幾多千,made in邊度都走唔甩

認真只可以講係YKK問題
不過甩走中間皮個人覺得冇問題 (黑拉練外觀反差仲大左型仔左)
而產地係車功同用料既分別囉 你比得千幾買菲製就預左一定差D

我有同學個菲製front條帶一長一短
放水樽個位好影dur 根本無撚用

咁癲

呢啲應該可以退返去要佢換
我個Front個水樽袋都係durdur哋
我諗個個都係咁
Anyway 其實我係內籠隔放一個普通眼鏡盒
再放多件Theta AR hardshell jacket (rolled)
已經好靚仔 平時冇野裝都係咁放頂起個shape

可唔可以影影個眼鏡盒點擺
有冇d型棍魔術貼章推介
有冇d型棍魔術貼章推介

求購買地點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞