「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
打算買個用嚟放相機加去旅行用
上完18樓煩惱緊買1day好似又細咗啲
買3day自己又細粒
會放一部5d4加直度 一枝70200同一枝24105
放多幾日衫好似3day好啲

Y 拉鏈未必方便扲相機
有冇巴打知18樓仲有冇1day賣?

打上去問啦手足

有 尋晚上過去

有 尋晚上過去

岩岩上去話冇貨
諗緊front 好唔好
但前便隻料好dur
隻色都唔好睇

唔好夾硬為潮買呢個牌子
一係等 一係買第二隻牌子

有 尋晚上過去

岩岩上去話冇貨
諗緊front 好唔好
但前便隻料好dur
隻色都唔好睇

唔好夾硬為潮買呢個牌子

屌乜春都話人跟潮流
我本身用緊3dap覺得太大先買1day

唔諗ASAP?

有 尋晚上過去

岩岩上去話冇貨
諗緊front 好唔好
但前便隻料好dur
隻色都唔好睇

唔好夾硬為潮買呢個牌子

屌乜春都話人跟潮流

唔諗ASAP?

Asap真係太細
返office 帶notebook 都係1day內籠好
況且我用開3dap都覺得前便molle冇乜用

我由3Day 轉返 ASAP, 反正都係拎部 ipad 加支水咁上下

有 尋晚上過去

岩岩上去話冇貨
諗緊front 好唔好
但前便隻料好dur
隻色都唔好睇

唔好夾硬為潮買呢個牌子

屌乜春都話人跟潮流

唔好咁啦
呢個post好多真軍事撚都唔想同人撞袋嫁
可惜佢地都唔係用緊真軍品
真心人地唔鐘意隻色咪唔買囉 front 又唔係軍款
乜鳩都話人跟潮流同班支那人一樣咁玻璃心
咁清高就唔好入呢個post 圍爐打飛機乜鳩電子野都唔撚用懶理世俗眼光去Into the wild

之前睇過資料,USMC FILBE 成個系列MR有份做設計的
下圖係其中果個ASSAULT PACK
ebay 有一堆賣緊

岩岩上去話冇貨
諗緊front 好唔好
但前便隻料好dur
隻色都唔好睇

唔好夾硬為潮買呢個牌子

屌乜春都話人跟潮流

唔諗ASAP?

Asap真係太細

我由3Day 轉返 ASAP, 反正都係拎部 ipad 加支水咁上下

咁個背負對你都冇乜用
1day岩我多d 起碼裝多部15寸notebook 同兩鏡一機

3Day 果時都係 去下camp, 出海, 拎 Mavic Pro 出街果時最發揮到背負

1 Day 我都有睇,但唔夠 ASAP 咁輕便

屌乜春都話人跟潮流

唔諗ASAP?

Asap真係太細

咁個背負對你都冇乜用
1day岩我多d 起碼裝多部15寸notebook 同兩鏡一機

3Day 果時都係 去下camp, 出海, 拎 Mavic Pro 出街果時最發揮到背負

我用3dap放inspire2
有朋友1day放Mavic pro combo 都仲夠好多位
Asap咁細我諗只可以放spark😂

Inspire 2
ASAP 放唔放到Mavip Pro 我仲未得閒拎出黎試下

Asap真係太細

咁個背負對你都冇乜用

我用3dap放inspire2
有朋友1day放Mavic pro combo 都仲夠好多位
Asap咁細我諗只可以放spark😂

Inspire 2
ASAP 放唔放到Mavip Pro 我仲未得閒拎出黎試下

如果你有phantom /inspire 係3day/1day好d
因為molle帶扣前便岩岩好
而asap我諗真係太細
就算放到部mavic都放唔到其他補品
有朋友改火星人控都改到好大
仲要加外置monitor
都係1day好 價錢又差唔多

睇需要而決定買邊隻
3Day 去輕便Camp係一流👍🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞