「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
買住mc booty頂住引先

巴打唔好浪費金錢

做咩
唔好用架?
Logon上過身都輕便

係咪usa做都唔值得買
我見幾休閒

usa做既先值得買
我意思係booty呢隻款唔洗買mystery ranch啦
porter差唔多樣既仲靚仔
除非你貪呢隻平平地同有MC色

Booty Mc色係美國做既
Btw我認同巴打講既
我專心等one day mc返貨
知唔知邊度有3dap cb 色 既加強腰帶中碼

加拿大代理仲有細碼,唔係要等ebay
https://rampartcorp.com/collections/mystery-ranch/products/mystery-ranch-yoke-1?variant=33469019018
1 day 泥同灰綠都好正 好想入住先去旅行
決定唔同咩色好 mc又要等

Why not both

唔夠錢Both
呢兩隻色 個band最出色 係邊款色

灰綠
泥色好似太粗獷

FG 暫時係搵唔到完全一樣色既 molle 袋 (同埋 asap 真係好細)

我都用緊呢隻灰綠

我自己加咗嗰水樽袋係側面
今日上18睇下個rip zip實物
短短三四個字賣咗一個ua一個唔識叫咩名嘅款一個3day跟住一個留電話訂asap
如果3day向下 ASAP定1day好

我都諗緊呢2隻邊隻好
我鐘意asap條帶同側邊molle高度
但係1 day 個內籠同前面molle好d

Asap細已經唔洗諗 唔通淨係袋水袋出街

其實望落2個size差唔多
個阿叔都話15L其實9up

成日覺得d L數唔準
不死鳥夠話廿幾L
裝野我諗14L都無

以前去行山舖買背囊
個老闆話幾L根本就曬氣
最緊要啱自己用途同放得曬自己要放嘅嘢
永高網店返咗sweet pea, 有黑同coyote, $1800 only, 不失為3day一個唔錯嘅代替品

千八咁平

好似好抵屌,個背負係唔係同3D一樣?(不過剛先買完 asap,那有錢)

佢第一日返貨
拆箱買左第一個

以下俾大家參考
有錯請指正
Sweet pea vs 3DAP

越南製 vs 美製
黑/CB vs 黑/CB/灰/MC
內籠無簡格 vs 多好多內袋
無魔術貼 vs 頂部魔術貼
打直扣位(似舊版 3DAP) VS 新版橫molle
頂部一格 vs 頂部兩格

Same yoke
Same belt design

值唔值比extra自己衡量
我覺得買邊個都係好選擇

出多款越南版1day 唔該

我真係唔care 邊度造

唔係你care唔care
係美軍care唔care

我都諗緊呢2隻邊隻好

17年asap我都有個,係細過1dap同front

1dap可將個front放入去,重有位放其他嘢

front 大過1day 嫁喎

計L數係,不過1dap堅可以擺得落front
因為我孭住1dap幫人買front

我都諗緊呢2隻邊隻好

17年asap我都有個,係細過1dap同front

1dap可將個front放入去,重有位放其他嘢

front 大過1day 嫁喎

計L數係,不過1dap堅可以擺得落front
因為我孭住1dap幫人買front

個袋摺摺埋埋唔係好大,我都試過用3day裝1day返屋企
有無巴打想放袋?
Front: desolve bare
Scapegoat 25: desolve bare
One dap: foliage
有既可tg我
https://t.me/wukongmr
永高網店返咗sweet pea, 有黑同coyote, $1800 only, 不失為3day一個唔錯嘅代替品

千八咁平

好似好抵屌,個背負係唔係同3D一樣?(不過剛先買完 asap,那有錢)

佢第一日返貨
拆箱買左第一個

以下俾大家參考
有錯請指正

越南製 vs 美製

Same yoke

我覺得買邊個都係好選擇

款越南版1day 唔該

千八咁平

佢第一日返貨
拆箱買左第一個

以下俾大家參考
有錯請指正

越南製 vs 美製

Same yoke

我覺得買邊個都係好選擇

款越南版1day 唔該

美軍先唔care邊度做

千八咁平

佢第一日返貨
拆箱買左第一個

以下俾大家參考
有錯請指正

越南製 vs 美製

Same yoke

我覺得買邊個都係好選擇

款越南版1day 唔該

美軍先唔care邊度做

佢哋有protocol, 某d軍用品係必需美制

千八咁平

佢第一日返貨
拆箱買左第一個

以下俾大家參考
有錯請指正

越南製 vs 美製

Same yoke

我覺得買邊個都係好選擇

款越南版1day 唔該

美軍先唔care邊度做

咁袋係唔係
想問下Sweet pea同scree既分別
如果要裝Mac13.3邊個會方便d
想問下Sweet pea同scree既分別
如果要裝Mac13.3邊個會方便d

兩個都冇間隔都係唔多方便

美軍先唔care邊度做

咁袋係唔係

美軍唔會咩urban assault囉

準備入手Front
但係18樓好似無貨
要留電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞