「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
香港買1dap 係咪永高2400已經係最平?
有無人要 urban assault,色係nightfall
用過一次

$1000

https://t.me/kithk
如果去短trip(三至五日),想請教下3day好定Coulee 40好?thx!

個人就覺得UA無問題
1dap一半價錢叫交足貨啦
唔明有咩好屌

好多人以買左美制軍版MR 而自HIGH
UA, ASAP, 3Day我都有
用完UA, 慢慢upgrade 上都未遲

講真UA都幾好用
唔差

認同,日常用幾唔錯,開心使用中

我明個背負係MR既賣點
但有d人平時出街都係帶件外套同d雜物咁
會有幾重啊
真係睇自己需要同筆直買就得啦唔洗屌黎屌去
利申:返學帶好多野,coulee 25用家

冷靜,無人屌買ua果啲人
只不過係唔建議買ua姐

用緊Booty deluxe 唔敢出聲

我日日開心使用中

係日本買左d patch

靚喎
日本邊到買?
我諗緊一個3day 拎去日本玩10日夠唔夠用

靚喎
日本邊到買?

秋葉原
仲有個屌你正呀喂耶穌
不過無買
放個新淨coulee25 黑色
年中買入, 用左幾次

有S鋪單

留TELEGRAM

永高行30週年

永高行30週年

連登專家:made in邊度嫁先?

永高行30週年

幾靚喎

永高行30週年

made in earth我知
UA的朋友有福了

雙11買左先同我出

永高行30週年

你估間suburban 會唔會入呢隻front

永高行30週年

應該係菲制 / 越南制
Remembrance Day國殤紀念日
魔術貼章

靚喎,想請問可以邊度買

邊度買+1

Facebook Badge story

已到 好靚🤤

我買晒一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞