「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

點解? 個籠入面差唔多

用落coulee內籠少格,我細件野多所以放野比較亂
扲完野拉返埋個袋要拉三個拉鍊

coulee左右兩瓣入面有冇袋? scapegoat有呀
我之前都考慮1day定scape artist,
就係覺得y zip唔方便先買sa

SORRY無追開POST
scape artist係咪得日本有???

過幾日飛
諗緊 scape goat定scape artist

係,應該得返沙色同綠色,綠色超正

知唔知大阪邊到有得賣 12月中去

南海難波站間A&F有
9月果陣

53000 yen 真係幾貴
本身已經用緊3day, 但又真係好型
屌唔記得今日係紅日
上咗18F諗住買個RIP ZIP

用落coulee內籠少格,我細件野多所以放野比較亂
扲完野拉返埋個袋要拉三個拉鍊

coulee左右兩瓣入面有冇袋? scapegoat有呀
我之前都考慮1day定scape artist,
就係覺得y zip唔方便先買sa

SORRY無追開POST
scape artist係咪得日本有???

過幾日飛
諗緊 scape goat定scape artist

係,應該得返沙色同綠色,綠色超正

知唔知大阪邊到有得賣 12月中去

南海難波站間A&F有
9月果陣

53000 yen 真係幾貴
本身已經用緊3day, 但又真係好型

sa日常用個sz啱駛d~
要買

追咗咁耐post,終於落坑
今日拎去行山,非常滿意佢個背負系統,好舒服

komodo dragon
飛鵝山自殺崖?

自殺崖嚟
今日揹咗成日,冇令我失望

飛鵝山自殺崖?

自殺崖嚟

試過1day爆林上自殺崖 美產用料好 個袋 無花無爛
有背負真係好緊要 咩3L水再加部單反都唔覺得好重

所以4千幾係物有所值

飛鵝山自殺崖?

自殺崖嚟

試過1day爆林上自殺崖 美產用料好 個袋 無花無爛
有背負真係好緊要 咩3L水再加部單反都唔覺得好重

所以4千幾係物有所值

呢d 袋拎嚟露營真係一流 次次上山露營都勁重勁多野拎

不過平時行山就一般,可能我少野拎(3L 水袋加少量野)
諗緊3day定scapegoat定scree去旅行好
利申有ua有java有streetfighter
想問你地點樣洗袋,日日揹用左兩個月左右好似好殘
利申:1dap black

我都發現沙色殘得好快
好似迷彩望落最com

我都發現沙色殘得好快
好似迷彩望落最com

今日先爆完林 返到屋企用毛巾擦下就乾淨晒

就咁用濕水毛巾#???
Btw睇落好新淨

我都發現沙色殘得好快
好似迷彩望落最com

話說啲章係邊到買架
仲未有章睇得入眼 有冇啲會做客製

我都發現沙色殘得好快
好似迷彩望落最com

話說啲章係邊到買架

係呀 大力D擦都唔驚
1dap 上山下海都用左成三個月
有D Patch係18樓,511,JK ARMY 買 ~
有D係外國旅行買 ~

岩岩擦完啲白痕冇哂
仲未有章睇得入眼 有冇啲會做客製

冇返五六百個唔洗旨意搵人整到個出黎 有D仲要做模費

一係試下呢個DIY囉 18樓有得賣

行過幾獲都見佢唔到
過兩日上去搵先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞