「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

Game友喎

而家比較係裝備友

我有幾個冇魔術貼嘅badge,知唔知點樣縫魔術貼落去

應該要衣車先縫得好
有冇考慮下用3M?
[img][url]http://www.kingtakhong.com.hk/Images%2FItem%2F/762k8u9.jpg[/img][/url]

有啲錢就預咗俾人賺嘅
拎出去請人車啦
真係唔得就去莫斯科軍品店
老闆應該識門路

老莫佢自己落手車都得

多謝巴打介紹

之前係msm買咗幾套cobra buckle
就咁用魔術帶綁住用

一直都想搵人幫我車落去

咁樣嘅章一定係IR
基本上見得六角形紋嘅一係IR一係我上面香港旗咁retroreflective

邊度可以買到香港旗,上淘寶睇全部抽氣扇來

Game友喎

而家比較係裝備友

我有幾個冇魔術貼嘅badge,知唔知點樣縫魔術貼落去

應該要衣車先縫得好
有冇考慮下用3M?
[img][url]http://www.kingtakhong.com.hk/Images%2FItem%2F/762k8u9.jpg[/img][/url]

我用3m痴完再自己補幾針,實無死

諗住買呢個

mg戶外軍事用品店有英國章,但mc色同5吋大既唔肯定有

我自己就買呢個,接近二百蚊

IR

你又知?
不過英國章好少有大既係香港,一係去槍街睇下

咁樣嘅章一定係IR
基本上見得六角形紋嘅一係IR一係我上面香港旗咁retroreflective

我買左支美國旗🇺🇸
左臂用,正向果隻

諗住買呢個

IR

你又知?

咁樣嘅章一定係IR

我買左支美國旗🇺🇸
左臂用,正向果隻

識貨,右臂用個星係右邊
左臂一定正面,如果冇特別要求
買5-11果d美國章都靚

諗住買呢個

IR

你又知?

咁樣嘅章一定係IR

我買左支美國旗🇺🇸
左臂用,正向果隻

如果真係有要求
https://www.empiretactical.org/infrared-reflective-patches/
呢間係老闆係退役美軍,有供應比美軍Army Special Forces 1st Group, Army Rangers, SEAL Team 6, Boarder Patrol, and the Air Force. 
可以睇下
18F 1dap 全色齊貨
入左黑色
有無巴打收asap?
唔係最新版所以大過依家既version
Over 90%新,想換lowepro protactic 所以換
有無巴打收asap?
Over 90%新,想換lowepro protactic 所以換

咩色?
有無巴打收asap?

咩色?

估唔到做到2
有無巴打收asap?

咩色?

推一推,睇下有無人有興趣
新手一問
舊果個backpack用左唔夠一年啲肩帶咩一陣就dum落黎同好易攰,所以想搵個背負好啲嘅backpack返學用
平時帶埋Notebook大約7kg野到
呢個情況買UA啱唔啱我?定有冇其他選擇?
新手一問
舊果個backpack用左唔夠一年啲肩帶咩一陣就dum落黎同好易攰,所以想搵個背負好啲嘅backpack返學用
平時帶埋Notebook大約7kg野到
呢個情況買UA啱唔啱我?定有冇其他選擇?

上面咪講左囉,ua 無負重

買得ua 得兩個原因,1係潮,2係錢多
18/f 返左asap喎
無人有興趣收舊版ASAP
反而想收返個絕版spartan
反而想收返個絕版spartan

等2018 la
18/f 返左asap喎

17版真係太細
1dap好用好多
琴日上左去買黑色 比之前asap舒服D
佢條帶design for asian 好fit

勁多人用1day 琴日都見到兩三個

係咪我呢個乜都唔識既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞