「非潮牌」MYSTERY RANCH 同好[2]

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
上個月問的 可以參巧下
其實1day得一條美産line 唔同asap有美/菲
加上1day需求量高 18樓佢地一次都番得好少貨
貴過asap合理

梗係買美製

菲製仲渣過大陸野 唔好話自己用緊MR

又唔洗咁偏激 MR 本身個qc都唔太差既 不過菲製加埋ua就真係唔太抵屌 不過日版都叫好d既

條仔早半年送左個菲製ASAP比我
真心唔好咩 條帶又厚我自問瘦底A字都覺得好難除
個內籠都加MOLLE 好ON9 太軍事風
左右邊個MOLLE 好LOW 成日將個重心拉落左 行山好難平衡
最大問題係D QC 真係好伏 拉鍊位成日卡死

我咩開背囊 第一次入MR 坑 但睇中左1DAY 有冇巴絲想換/TRADE IN ?

如果唔關款事,純綷係條帶既話

MR 有啲款,有專比女用既背負帶,你上18樓問下叔叔點搞

睇下有無得救
想問UA既朋友可以考慮下
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a21bo.50862.201875.9.28689e73E50hEj&scm=1007.12493.69999.100200300000001&id=552964503939&pvid=5c9784fb-3ba8-48d0-9b87-b497ec8536bc

槍街口有間好似有實物都係差唔多價錢

痴撚線買個假野都要600人仔
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a21bo.50862.201875.9.28689e73E50hEj&scm=1007.12493.69999.100200300000001&id=552964503939&pvid=5c9784fb-3ba8-48d0-9b87-b497ec8536bc

反正太監版既UA都同佢差唔多 大陸製 VS 菲製

間淘寶店係咪你開
上個月問的 可以參巧下
其實1day得一條美産line 唔同asap有美/菲
加上1day需求量高 18樓佢地一次都番得好少貨
貴過asap合理

梗係買美製

菲製仲渣過大陸野 唔好話自己用緊MR

又唔洗咁偏激 MR 本身個qc都唔太差既 不過菲製加埋ua就真係唔太抵屌 不過日版都叫好d既

條仔早半年送左個菲製ASAP比我
真心唔好咩 條帶又厚我自問瘦底A字都覺得好難除
個內籠都加MOLLE 好ON9 太軍事風
左右邊個MOLLE 好LOW 成日將個重心拉落左 行山好難平衡
最大問題係D QC 真係好伏 拉鍊位成日卡死

我咩開背囊 第一次入MR 坑 但睇中左1DAY 有冇巴絲想換/TRADE IN ?

如果唔關款事,純綷係條帶既話

MR 有啲款,有專比女用既背負帶,你上18樓問下叔叔點搞

睇下有無得救

我知你講緊乜 18樓好多條promo片
但都係鐘意1day款多D
打少左隻字係A字膊
其實我身型唔矮(170)
但係覺得條帶都係厚 以前咩開Gregory backpack都冇問題
但ASAP 真係好唔舒服
男友180都唔鐘意我先拎左黎用 不過佢而家用緊komodo dragon

係咪身型唔同所以咁大分別
你個ASAP咩碼?S定M碼?
我個ASAP M碼條帶夠厚揹上身好舒服
可能我個膊橫所以浪到條帶

反正太監版既UA都同佢差唔多 大陸製 VS 菲製

間淘寶店係咪你開

唔係囉 我成日幫18樓做宣傳唔通又係我開
見樓上有人話想買 UA 又問除左UA有冇其他Y ZIP 款好
我share出黎比其他人選擇姐
玩MR 就一定玩美製

support你
ua真係好垃圾 好多人中左logoff Surburbam伏
根本標牌 MR 如果唔係淘寶野都好過佢啦下話

都係照果句講果句
背負真係好重要
背負真係好重要
背負真係好重要
.
.
.
因為很重要,所以要說三次

出街你想個袋有幾重一部macbook加相機加水樽加銀包鎖鑰紙巾雜物都應該冇10kg 好似係

間淘寶店係咪你開

唔係囉 我成日幫18樓做宣傳唔通又係我開
見樓上有人話想買 UA 又問除左UA有冇其他Y ZIP 款好
我share出黎比其他人選擇姐
玩MR 就一定玩美製

support你
ua真係好垃圾 好多人中左logoff Surburbam伏
根本標牌 MR 如果唔係淘寶野都好過佢啦下話

都係照果句講果句
背負真係好重要
背負真係好重要
背負真係好重要
.
.
.
因為很重要,所以要說三次

出街你想個袋有幾重一部macbook加相機加水樽加銀包鎖鑰紙巾雜物都應該冇10kg 好似係

講下上個月去歐州既裝備
mbp15"-2KG
a7rii+1635/4+70200/4+55.8-4.6kg
Gitzo GT3531連波頭-2kg
一支1L水-1Kg
beta lt同埋其他電池野-1kg
都好易過
除非你行兩步take 個break
咩住成日都幾辛苦
買MR 就係為左個背負
1day唔夠大咪3day 但冇背負真係唔洗諗
追潮牌不如用返outdoor/arro22算 反正都係公廁袋

D UA公廁未用過一定唔知種感覺 雖覺得ASAP條帶太大 但佢背負真係做得好好

MR個背負真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞