耶穌係世界上最大既大話

589 回覆
1763 Like 154 Dislike
無圖 我話我係耶穌都得啦
拎果五塊包皮同兩條魚骨話請左幾十萬人食 如果係真既 非洲仲撚洗有人餓死 我都買生命麵包去非洲拯救生命啦

我唔知以前啲人點傳開去 但係有能力傳到全世界都知 傳到2017都仲要有人信有人keep住捐錢真係好撚勁
受騙的那個比騙徒更混帳
耶穌幾時來香港帶五塊包皮走
你真係有能力證明佢係真定假咩
我只可以話 以現今科技來理解佢做過既野 除左認為佢係神棍果類之外我諗唔到
我而家同你講全香港人今日加埋食過既食物得五片生命麵包同兩條魚 你都當我on9啦
事但搵個魔術師番去古代都做到耶穌
返去已經無可能 魔術師更加無可能做到五塊包皮加兩條魚餵飽幾十萬人 再加上呢個包皮魚只係佢所謂神蹟既其中一樣

咁我八十年後死
返去已經無可能 魔術師更加無可能做到五塊包皮加兩條魚餵飽幾十萬人 再加上呢個包皮魚只係佢所謂神蹟既其中一樣

佢吹之麻
啲魔術師都有請人串通啦
信望梅止渴都好過信乜鬼嘢五餅二魚
信望梅止渴都好過信乜鬼嘢五餅二魚

望神仙打救都唔想自己努力
啲基督徒同中國人一撚樣
根本就係邪教
有無那撚入來講下點解要信耶穌
以前無根無據就話識飛就係神 地球係正方形 而家你去小學問都有人答到你 點解仲要信無根據既野
有無那撚入來講下點解要信耶穌

唔想落地獄

天堂地獄都係無圖 佢地又知真係有
其實信表面意思都幾白癡
我覺得好明顯講緊 全靠個信念先挨過左個晚 咁既意思
精神意義
以前知識水平低,吹水叻D大把人信,個個都可以話自己係先知

宜家有無人敢話自己係先知?轉頭就比人踢爆啦

耶教D ON9嘢真係唔知點解可以存在到今日
以前知識水平低,吹水叻D大把人信,個個都可以話自己係先知

宜家有無人敢話自己係先知?轉頭就比人踢爆啦

耶教D ON9嘢真係唔知點解可以存在到今日

耶撚:唔可以質疑你唯一嘅神
你真係有能力證明佢係真定假咩

就喺無, 所以用logic黎講, 只能assume佢唔存在. 我同你講我見到UFO你都會問我攞圖黎證明啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞