[少年監獄] 感受沙咀 八

1001 回覆
498 Like 24 Dislike
聽日再出 寫唔切
算你有良心
如果本書可以送張書籤
係整到好似入面犯人啲牌仔咁
應該好正

Agger

good idea
原來呢個POST唔係戀童寫
本書大概幾時出? 即刻買翻本黎重睇

大概月尾吧 我仲寫緊後記

咁快出?寫晒啦?

果然出版社催係快d

未寫曬啊 我一早無貨啦 只係我目前都寫左差不多30萬字 一本書無可能出得曬 所以先出住一本先

30萬字咁多
終於追哂8個post
每日返工放工夾埋要搭三個幾鐘車
都係靠睇肥衡個故
宜家追哂 一陣放工點算啊我
Btw出書個陣會唔會加返個架構圖
講下升班點啊 唔到倉點分配同埋邊d啊sir負責做咩?
因為睇字個陣都未係好明,同埋太多名分唔清d啊sir
加油出故啊肥衡 睇你同君實sir解釋個陣都睇到好心up

如果出到第二本既 就第二本再加

唔好為左出多本又入多次去啊
不過反而想知入面d啊sir有無同你相認?
或者出左書之後你會唔會送本比佢地?
簡單地說, 阿大衰的就是 懶

成日都泥水師傅造門 ---過得到自己過唔到人

所以我好慶幸聽到呢番戈sir比檸檬的說話

因為最近我亦開始懶了, 習慣了這裡的日子後, 就想越落去, 越輕鬆..

好多位, 尤其係果啲毫無意義既牌頭我都開始仗著自己係三年班,隨便敷衍過去. 但原來,這些都是戈sir在意的考驗位.

果然係惡魔藏於細節中.

隨後, 到諸仔

泥水師傅造門歇後語係過得自己過得人喎...

肥閪拋書包
文呢
肥衡仲要寫幾耐先完?
我到時先番嚟一次過睇

唔知啊 不過我想post 10完故

儲文還儲文,記得正評啊學童

仲要等到post 10
我次次都有正皮架
肥衡 你本書係邊間出版社出?

因為最近我亦開始懶了, 習慣了這裡的日子後, 就想越落去, 越輕鬆..

好多位, 尤其係果啲毫無意義既牌頭我都開始仗著自己係三年班,隨便敷衍過去. 但原來,這些都是戈sir在意的考驗位.

果然係惡魔藏於細節中.

隨後, 到諸仔

肥閪拋書包

過得到自己過唔到人

果然係惡魔藏於細節中.

隨後, 到諸仔

肥閪拋書包

過得到自己過唔到人

媽, 好柒呀
隔兩日入黎睇下有無文已經成為習慣

天行者出版社
睇到第6個post冇追落去
今日返工冇野做追返曬
恭喜你岀書呀
真係好好睇 到時我一定買

天行者出版社

竟然係天行者
如果我幫你推爆個post你咪要每日出多啲追返個進度
啲錯字5P字會唔會執咗去先出書定原汁原味出?
冇野做 由頭追番一次
發現有d細節睇第二次先留意到
同埋
肥仔以前出文爽手好多 份量多好多
冇野做 由頭追番一次
發現有d細節睇第二次先留意到
同埋
肥仔以前出文爽手好多 份量多好多

三年班喇 偷懶喇
啲錯字5P字會唔會執咗去先出書定原汁原味出?

拜託一定要keep粗口 冇晒冇咁入肉
文呢 係咪要打爆你先肯出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞