[少年監獄] 感受沙咀 八

1001 回覆
498 Like 24 Dislike
肥痕,生快

想問你最fit時幾多磅?條腰係咪已經超fit?

最瘦好似係64kg左右 條腰見到啲線條咁咯

唉依家

再咁落去要返入去操架啦

Btw

生日快樂
肥衡,生日快樂!
生日快樂啊肥衡

想問多次
四份一個檸檬即係遲走幾耐?
生日快樂啊肥衡

想問多次
四份一個檸檬即係遲走幾耐?

冇記錯1/4隻係一個禮拜
牛一喎
黎一打雞翼先啦
想要土匪定薩利亞
生日快樂啊!今年幾大,啊sir就請你食幾多隻雞翼。
巴打生日快樂!
文呢xd
肥衡牛一有冇文嫁
肥衡生日快樂
巴打生日快樂!
文呢xd

btw肥衡生日快樂
肥閪生日快樂
多謝各位 聽日一於出多啲
出多啲文賀賀佢
多謝各位 聽日一於出多啲

ok 仲有一分鐘
樓主你好補個生日快樂先
岩岩睇到君實sir發火果度 有個位好在意希望你可以補充下
你苦笑比人見到果個位 其實如果只係嘴角上楊 噴一噴氣應該唔會比人見到就算見到都未必知你係笑
就算動作大小小發出埋嘰一聲都似係忍左一個乞痴敢 都好易解釋 相信係當時的環境 同埋你敢小心應該都唔會太大動作 仲要當時 君實同人講緊野
定係你真係哈一聲敢笑出來
Belated happy bday
肥衡生日快樂
生日快樂
樓主你好補個生日快樂先
你苦笑比人見到果個位 其實如果只係嘴角上楊 噴一噴氣應該唔會比人見到就算見到都未必知你係笑
就算動作大小小發出埋嘰一聲都似係忍左一個乞痴敢 都好易解釋 相信係當時的環境 同埋你敢小心應該都唔會太大動作 仲要當時 君實同人講緊野

我無咁醒目姐 而且都估唔到自己一個嘴角上揚可以搞到咁大反應 你講既果啲事後補鑊行動 都要係我知個後果先會做的吧
樓主你好補個生日快樂先

我無咁醒目姐 而且都估唔到自己一個嘴角上揚可以搞到咁大反應 你講既果啲事後補鑊行動 都要係我知個後果先會做的吧

嘴角上揚都捉到 條友真係神眼豬老9 個嘴小小動作就認定係笑 都幾老屈 脣乾想用口水濕下唔比咩 唔一定係笑ka wo
無文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞