[少年監獄] 感受沙咀 八

1001 回覆
498 Like 24 Dislike
支持
君實 sir :「好啦,呀 sir 原諒你啦!」

肥衡聽到君實sir的說話後,破涕而笑。

君實 sir突然間好嬲咁講:「閪衡又笑咩呀?聽日同我繼續狗飯!」

肥衡想解釋:「Sorry sir, 我唔係...」

君實 sir 二話不說請佢食兩隻雞翼

好warm
想要君實sir模擬圖

我都想
衡仔不如出書再仔細啲形容下啲呀sir

Btw見到咁多呀sir求情同埋無食到檸檬好感動

其實我真係唔覺得班呀sir 會咁有人情味⋯⋯
始終一年咁多犯咪當打份工
算啦,睇故唔博故
同君實sir 講野全程係踎低舉住手架?

肥衡出書咁屋企人咪會知你入面既野?

當然要踎低

我未話俾屋企人知㗎 你地睇就覺得驚奇開心姐

我屋企人睇就未必啦
讚下閪衡 其實呢四個月肥閪文筆進步唔少
特別二年班好多篇都有事前鋪排,特別係跑步個篇(雖然我覺得個鋪排長過頭)
但係錯別字都係唔少
二年級會唔會出篇番外講過飯發現會點

屌你讚得咁難聽
加油啊肥衡 由一追到八

升三年都未講當日打莊逆天班人點俾人找數?
開sem先有文

追POST啦撚樣

追POST啦撚樣

俾保安找呀
追post

追POST啦撚樣

俾保安找呀
追post

我好似靜雞雞提過一次 保安放過左
thank you sir唔該同學

唔好走佬吖肥衡
成個星期冇追故
一次過追返好爽
仲收到閪衡出書呢個好消息
今晚真係要落night賀一賀

btw....由1追到8...期待買書
成個星期冇追故
一次過追返好爽

呢度有個好變態既學童 居然J肥衡
成個星期冇追故
一次過追返好爽

呢度有個好變態既學童 居然J肥衡

肥衡ok好j架
衛仔之前應承左我話會講返二年班點樣比出左冊既阿勇過一棟, 到升左班都未找數, 係咪想降班
衡仔之前應承左我話會講返二年班點樣比出左冊既阿勇過一棟, 到升左班都未找數, 係咪想降班
呢2日先開始睇連登講故台, 追咗2晚終於追到呢度, LM先, 肥衡加油, 仲有加速 如果唔係嘅我攞假狗屌到你出為止
由 post 1 追到而家 ,
話時話肥衡你知道個 "巴" 字既由來未
只明意思唔明點黎好似爭咁 d ,
要開估你知嗎

你唔開估 我就唔開故㗎啦

巴 , 其實應該係九十年代初 d 古惑仔用語黎
應該係由 "巴辣" 慢慢演變成直接講 "巴"
衛仔之前應承左我話會講返二年班點樣比出左冊既阿勇過一棟, 到升左班都未找數, 係咪想降班

移去三年班交代
算唔算我估中左君實蛇點諗
呢2日先開始睇連登講故台, 追咗2晚終於追到呢度, LM先, 肥衡加油, 仲有加速 如果唔係嘅我攞假狗屌到你出為止

加你條鐵啊 四個月既文比你用兩晚秒左

btw 多謝支持

加你條鐵啊 四個月既文比你用兩晚秒左

btw 多謝支持

咁肥仔要加速加到佢追唔切喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞