[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
好少會咁用官方轉運?
官方集運-快捷, 即係順豐
我發覺次次夜晚撳送集運出黎, 一定冇日頭4:00前既順利, 好多時啲update 都唔準
我發覺快捷唔係快幾多一般用普通
用開順豐就照用, tracking 好似準啲.
不過啱啱買咗啲野, 包郵到香港啲舖仔到拎, 唔洗屋企有人仲方便, 下次試吓先, 好似都平十幾蚊
有咩抵買

急不及待想買買....
仲要用LG panel
手痕買左 拎黎當試軸器,本身太多鍵盤都忍唔住買

琴晚8點買完佢用順豐快速今朝已經到左集運倉成2.47KG

呢隻前身係首家量產全鋁 當時都算Rainy75 大敵,好聲又好打,但個樣柒

不過平到癲,用落個打感好過唔少過千蚊既Gasket,完全無投訴
買咗咩色?我買銀色要5日後出貨不過最平得銀色
白菜豆腐都正?見佢好平反而冇入到

Y3軸28號再開賣,呢個正 我已經入咗兩罐
買HI8SE, 粒旋鈕高質好多
白色,因為我無電泳套件,雖然佢啲白太白,鐘意奶酪白多啲但佢無出

會換厚身Keycap + Y3軸

Thock 到仆街
至少我手頭上咁多隻我最鍾意
Y3我都想買 但上次搶唔到
淘寶又贏
呢隻旋鈕有燈同無咁大粒
電泳質感厚好多,我諗緊買咩軸放落去,跟機個星矢軸又線性,個人中意用段軸多啲
之前出去摸過電泳鋁,仲要講緊300USD 套件,唔記得咩名,感覺上好似鋁Body 但表面係塑膠

Thock 綿套件啱線性,不過都可以玩吓段
無法,呢幾年玩左鍵鼠3萬蚊以上,乜都換,由軸到粒彈弓都玩埋

玩開外國私人客制,都係大陸做

玩到而家都係唔夠淘寶果啲低玩,仲要質素係以下犯上,幾百蚊好打同好聲過幾千唔係講笑 呢吓個心Un 住Un 住
有冇無線108成品介紹?
我喺淘寶應該買咗可能接近十幾廿個鍵盤 呢個係我用得最開心
佢嘅觸發力度係最細 如果你遲啲有興趣或者都可以試下
有冇無線108成品介紹?
$800樓下
唔知邊隻,如果係靜電容我估都係Varmilo 或者寧芝 都係好野
買過一隻機械鍵盤,d 制會左右搖動,屌即刻退貨..
點避免買到呢種搖動既機械鍵盤...,唔識睇咩結構..
佢啲keyboard ok嗎
都三四百蚊
非常OK, 性格比高到癲

呢個價買GX87,一樣有全鋁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞