[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
MK2?
係呀 qk quality好又靚

宜加用緊Luna75+靜婉 好正
靜婉軸都識 我都有有幾粒靜婉V2, 又有輕櫻, JJ, 靜音灰雪, KPro 靜音紅

QK 唔知佢幾錢, MK2 係靚但我仲未諗緊入, Luminkey80v2, QK80mk2, Crush80 Reboot, EVO80, 4揀1
EVO80都係貪佢平, 性價比高, Owlab設計既結構, 靚鍵帽, 即上手
呢個價糾結緊買 MacBook 定買返 Windows 好
Can try thinkbook 14+
有冇啲300蚊到keyboard 手感好得嚟偏靜?

偏靜唔換軸有啲難揀
可以試試新月軸
狼蛛 F87 Pro 或F75新月軸 都有
都係人仔$259
有冇邊隻mouse似mx master 屋企用緊覺得手感唔錯 想睇下有冇平野番工用
MX Master 無取代品, 得Keychron 有類似但都係做唔到Logitech既功能性
前排喺carousell $430收左隻全新master 3s, 可以間唔中留意吓
要有大陸銀行卡
EVO80 啱啱落咗架,Crush80 Reboot 即上

想請問下京東買天選5pro
係咪無國際保 問淘寶就話得全國保
京東客服係bot黎問唔到

另外係咪都係推薦i9 > R9 ?
Thank you
應該有全球
i9 r9視乎型號 i9 top >r9 top
仲有冇鋁75新野
之前係鍵帽館買過曬呢啲黎試
朱緋 靜婉 冰靜 淺雲 海鹽檸檬 孤島 鯨落 夜闌Pro 靜音月白 奶油黃 靜音海豚 深海
我返工中意用靜音 真係無投訴

mk2 1400左右 有時係擔心有啲平啲既quality無咁好 你宜加有咩係手 不過玩耐左覺得其實都係外表先決 matrix啲keyboard我都諗緊想入黎玩下
我死佐返深圳華強買t14p ultra 5版,香港果部真係搵笨7
我有呀 但係入哂野佢唔比我新增張卡
你係出返去主頁個setting度加?
唔好喺購物車比錢途中加
有冇邊隻軸可以做到類似雨滴/石仔聲 而家嗰d所謂hifi軸好鬼大聲我覺得唔好聽
我都係買ultra 5 版,算幾齊料,係無自動調光有啲煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞