[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
VGN F1 MOBA 點睇
32/40g 係可以做碼字軸,又順又唔算好大聲
Size 啱就入,熱銷產品唔會伏得去邊

我鐘意仁魔SH01,有得自己換微動,評價仲好好
青龍4.0到貨都重手
第一次用機械鍵盤
大家如果知道有邊款少過35g 希望可以話我知
好野嚟
拼多多 個d砌機係咪呃鳩人?
點解二千幾蚊已經好似好勁咁
只能夠講,一分錢一分貨 2000幾蚊砌到勁機,咁就唔會有人洗皮幾2皮砌機啦
4060已經夠
試下lor 如果銷量高 可以玩
咪當交下智商稅
隻Hi8se 長期唔補貨有咩其他推薦
用咗好多年filco 係時候玩下新野
有邊隻 曬出黎 色水 好求其推介 謝謝
我都曾經係Filco 青軸黨仲要唔識死拎番工用

HI8SE 又係出貨太慢又唔講幾時補貨 次次都係得一水好彩有買, 平係平, 但佢番到黎都係要自己換軸, 本身隻軸太輕

你呢個配列買$399 無RGB Rainy75 都得, 到手即用, 我對比之下質感好啲, 做工好啲, 背面更加靚

利申: 用緊HI8SE 回你
呢個配列算輕身了, 其他用鋁既仲重 Crush80 成2.2KG
而家太部份都係鋁做, 1.5KG 以上

不過我番工都係鐘意用膠, 怕跌落地整親
百幾蚊有無邊款靜音無線mouse推介?最好長續航唔使成日叉電
我睇左幾段大陸啲人推介嘅 有啲本身幾吸引
但我用開g pro wireless 1代 兩邊都有多兩個制用好方便 但我見佢地推介嗰堆都係得兩粒制
有無咩推介係同1代差唔多有4粒制撳
想問淘寶買notebook係咪得重安window先會有返繁中window用
買完開機登入返windows個account落去,個正版windows自動綁定左落你account,然後自己洗機裝繁中windows就得
鋁盤就AL75V2都係一個唔錯選擇
膠盤就infi75
用緊infi75 lite + 青龍軸
右邊2粒真係唔多人用, 所以唔出, GPW 3都無埋
試下VGN F1
就算係繁中都要重裝過啦,大陸機咩咩管家拖到慢晒
都係得兩粒咋喎
唔一定要右邊 左邊4粒我都接受到 但g502嗰種係左鍵側邊嘅我唔得
搵左好耐大陸啲片都係無啱心水介紹係有呢啲
都有隻嘅 vt9air/vt9pro但個位好唔方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞