[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
GX87 + kpro 靜紅 27g
點睇
有冇巴打知道天選5pro R9可唔可以自己加ram?
有冇邊款全金屬框有返咁上下做工同重量可以推介下想換左而家隻keychron k8
要問黃金巴
我唔熟
係咪可以買黎自己換上64GB ram同加大SSD?
link?
Luminkey80套件
無問題, 不過KPRO 靜紅 27G 好輕, 即係比人換彈弓, 都要$1,5 一粒
輕壓力靜音軸可以買JJ軸35克, 同一個模具不過材料新少少, 打感更好更順

GX87有幾款今日平左$20
$399果款今日$379, 之後淘寶唔知邊度送左張天貓-$15卷比我$364 就買到

Luminkey80 都好, 1.98KG
EVO80, 1.6KG
Crush80 Reboot, 2.2KG

做工差唔多, 應該都係220目, 個表面陽目粗粒大細因人而異, 有人鐘意微沙金屬田顆感, 有人鐘意滑
特別平
Hi8 se好滑
我download hdd drive 同WiFi driver都ok wor
你錯procedure?

i9 14代 4060版
係喎突然減咗$20
不過我早幾日已經買咗rainy75

16寸機單純為散熱係咪下面摺疊嗰隻都夠用
定係用返上面果隻穩重啲?

20蚊人仔果啲款好似好弱
M字頭依款似靚仔
配列可以75 就75
聲音手感都係好過80
部機係液金的話一定要平放
75就算膠都好手感,隻infi75套件269抵玩嘅
睇完你地留言 最後買75嚟試
infi75 + y3/jj
但鍵帽點揀 有冇話邊隻料好打d
我i9 14代4070
我係牙石官網搵FX607JIR
Gaming機多數可以
【淘宝】限时官方立减7.7元 http://e.tb.cn/h.gLtpjMzAlBRXFMX?tk=QZ4S367V4jf CA6496 「复古黑色大字体机械键盘键帽141键PBT热升华cherry樱桃原厂高度」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开

買套平平地打住先,再慢慢揀啦
有冇巴打用緊淘仔Nas

唔知平定貴,呢隻銷量top3
呢度變咗做keyboard討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞