[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
http://item.taobao.com/item.htm?id=18864938536

未買過 不過畀條連結你參考下
係香港买野有时真係智商税
thx ching
销量高一般无死
HI8SE

【9月9日晚8點】LEOBOG客製化 Hi8SE 補貨 359元起
補貨顏色: 雪後白、星際黑、天池藍、仲夏紫、烈焰紅

連結:http://e.tb.cn/h.gLgWUFozm5ebFAA?tk=aATR3TDQ0vV
無最平嘅銀色賣
太多個表面都有痕
我嗰隻乜痕都無
有冇連結可以參考下
咁真係好平,大牌子黎講完全冇對手
Evo80 好似出事
講多少少?
呢款keyboard 有咩特別
喺京東買mon 諗住寄去香港,見到呢段野唔知應該點做

查看到订单显示已签收,订单物流信息为:您的订单已由境内集运仓签收,待您合单并向第三方集运商支付跨境段运费后,将由集运商发往您的收货地址
平,Thocky聲
不過計落Rainy75 都唔貴
Qwertykey 設計個破銅有啲頂唔到PCB,搞到得個樣,結構失效,雖然靠綿都打到
咁係咪應該做skip evo80
prefer 佢個layout多過rainy 75/hi8se
其實唔係差,一樣可以上手即用,啲聲係近期好Hit 既悶悶地,始終佢個用料設計同埋做工喺呢個價位都好抵玩

80配列好多選擇,如果要買鋁
都可以等Crush80Reboot,最平既220 目陽極碰珠快拆
性價比高嘅可以邁從GX87 塞綿FR4全鋁
或者如果想玩入門無綿可以買NEO80,不過搞搞吓都要$1000以上
太多,下便呢啲圖已經係年頭,如果低壓軸就應該再出多幾十隻 琴日先出左隻貝兒軸32g

去咗旅行唔得閒貼Link

想買部黎打機, 唔知黑悟空有幾多fps

平到傻 AMD仲好過Intel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞