[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
算大貨,而家見到仲有
咸魚都係+$30-50
Crush 80呢
有無link?
未有

睇Review 班評測偏向Evo80 ,個結構Owlab 設計,又有破銅,用最Top 既PBT 熱昇華Keycap 廠,軸都係好廠出,更低前高

不過Crush 重600克,外型又精簡啲
忍手唔買,聽日拎hi8se
https://www.zfrontier.com/app/flow/LK6W3XRmvO77

個2U0 靚到

不過呢個牌子連國外玩家都會搶,大陸已經唔夠賣,所以預咗一定炒
幾好用,又平 呢個價真係點都冇得輸
LM 睇後面塊銘牌龍果面有崩

利申:有1mm崩,客服比番$10我
我買銀色無牌
外觀優先
雖然可以換鍵帽
咁仲好 黑好似沾指紋,我電泳白又唔覺好靚
我都電泳白 但搵唔到好軸配佢 又搶唔到Y3
唔知點搞
又唔一定Y3, 其實咩軸都唔差, 本身悶悶地, Thock
你上脆軸都一樣好聽
我配62g公主軸
想問觸發距離短會唔會好易誤觸
正常係2.0~2.2?
新品好多都1.3-1.6
rs2 4.0個隻直情1.0
本身用開k4 pro茶
依家最後決定買個2u0返工用(放棄108)
睇左好款暫時決定F99 pro vs rs2 4.0
諗住買完就算 唔會自己換軸
定係有其他選擇? 青龍 skip唔鍾意keycap
另外配色要偏辦工唔想太花巧
有冇人淘過router?
京東 百億補貼 香港用戶係咪買唔到
唔建議
799人仔? 未用過係咪值呢個價
買pc都router, 再買個wifi射返出去
https://www.zfrontier.com/app/flow/NroPlYLRRJmx

計埋設計, 快拆功能, 做工, 內膽, 結構, 鍵帽質素同軸, 應該係$400以上性價比最高既鍵盤, 仲要暫時啲評測無缺點

背後個工作室做開過千, 甚至幾千蚊既客制化Keyboard, 有自己既廠 而家係客制量產化, 所以算明星下海
F99 Pro, RS2 4.0 已經好用, 2U0 仲有下面兩隻

前行者X99v2蒼龍, 有Office 色, $249, 啱啱開賣大特價, 得京東有

腹靈OG104
你搶咗咩色,想要金色同紫色都俾人秒晒
直常係會, 1.0 又真係短左少少, 打字應該飛咁快
我用慣2.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞