[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
好似話今晚8點再補貨
問咗隻雷鳥唔受外地保養,要上門檢查完先保養到,一係要寄去廣州
啱啱係淘佬買套pcb套件,店主免費upgrade沉金FR4定位板,抵屌到
你地有幾多隻keyboard
Lofree Flow? 好正
不過有Nuphy Air 了
準備砌多隻60%
淘寶search gh60外殼,pcb套件首選努努外設NN64
5年前買左個4k 60Hz mon 人仔$1800 only
荼毒到一個月買左兩隻
巴打有冇返工Office用嘅mouse + keyboard 推介
想最嘈係咪都仲係首選青軸
見到有苔癬軸
隻隻都唔嘈, 買果時佢每款都送一粒比我試

我係蔓越莓
因為我用緊 Keychron K3 青軸
睇你要咩, 太多了

我係MCHOSE GX87 + MCHOSE G304 + Logitech MX Mater 2S

遲下兩隻都轉 睇下入EVO 定Crush 定QK
用緊g304
都有諗Logitech mx master
巴打覺得2S同3S分別大唔大

同埋鍵盤最好唔好太嘈
有無啲itx版加u 抵買,2手都可以
套件真係非淘寶不可
一開始唔去淘寶買, 去外國班友推既Epomaker 之後發現原來都係淘寶黎 仲要貴一個Double 以上, 交左好多學費
打錯, 我係用MCHOSE G3 ULTRA 即係G304 加強版

我鐘意2S所以唔入3S, 最後都好少用到佢啲功能, 一開始都係扮下野入, 發現我都係鐘意用Gaming Mouse 番工, 因為好我都係用Excel 多好少用Adobe Suite

唔嘈都係自己買番個Keyboard番黎再買靜音軸黎換, 咁就變左有兩套軸
外國用開阿里爸爸
Pcb套件280 + 2-400鋁殼,我覺得咁玩60%最抵屌
我入咗SK1戰袍鋁殼都係300幾

推介呢隻耳機,319人仔平替HyperX cloud3
有無link
舊貨仲有國際保?
Ching有冇推介 用黎打ps5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞