[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
如果你錢好多即刻買啦
但係如果唔係嘅話我建議你唔好買
唔好買 MacBook?定 Surface Pro
macbook
咁似logi 隻g pro
見到機械革命 14X 好似幾好;
Samsung Tab S9 仲平過香港,又可以刷港版 Firmware,雖然官方網店有 Trade-in offer +$1,500,睇下同唔同驗屍官玩;
Samsung Tab S9 FE 6+128 唔知夠唔夠用
我用GPW Lightspeed 都轉左淘寶啲3395 好用太多
隻VGN F1仲似輕過gpw
買leopold 無線唔好咩
無得鬥而家淘寶啲Keyboard,比得起$300,已經比Leopold MX2A好打太多太多,造工同聲都大勝

我部FC900R FM980M封哂塵 又賣唔出
價錢問題幾百蚊買返黎玩都無咁肉赤
有無人試g3m pro
有靜音軸分開兩個制可以轉 百幾蚊就有
最後決定買無畏pro15 但係佢個百億補貼搞到要實名又要有大陸户口先買到 有冇巴打有解決方法
睇左追評先講
一分錢一分貨
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=41437779
京通有京東八折劵
不過要實名+開VPN
唔知幾時會玩爛
用黎玩下唔追求耐用的確可以既
用左好耐了,暫時仲係好超,不過唔係上面果隻
屋企而家有13個Keyboard 唔止Leopold, Realforce
R2同3 都有,封哂塵 另外有30+ 款軸
有無咩牌子推薦

返工用緊G304 only
【淘宝】https://m.tb.cn/h.gnsGk2ZeElYrg3h?tk=MJdE35dPj90 ZH4920 「Darmoshark达摩鲨M3PRO轻量化鼠标PAW3395电竞游戏三模无线鼠标」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
G304 當然係升級做Mchose G3 Ultra
隻G3係同304同級?
99人仔好似幾抵
有無notebook玩到黑悟空?
唔同,輕好多

不過建議買Pro/Max/Ultra

性能高一大截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞