[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
我無, 因為搶唔到金其他都唔差但係都係想要金
因為我無金色套件
宜家有幾多套鋁?
好多時新品搶唔到
返貨又驚摸摸黨
同埋數據後面有正負係誤差?
好似f99pro隻紫軸
觸發係1.6 + - 0.3mm
咁誤差咪好大囉?
前後有成0.6mm=1/3觸發距離
用左幾日青龍4.0
最唔慣係delete在backspace右上
機械盤係唔係有得改setting?

(同埋對比普通keyboard個觸發好輕身....成日打錯字)
4套,唔係黑銀就白

Cycle8
Luminkey75
HI8SE
Rainy75
有,你問客服,唔駛Download software 直接上網改
唔駛理 都係戴頭盔
TTC 烈焰紫算好好
TTC快銀軸V2
有冇藍芽喇叭/soundbar推介
漫步者
想問thinkpad T14/14s 第5代是咪淘寶買會平過香港?
佢個紅軸已經係45力+2.0mm
咁多易誤觸?
定係keycap影響?
我就係見佢用圓形keycap先skip
佢唔係誤觸,只係個delete制唔同咗位
請問有咩機械keyboard比logitech個g913tkl更好,最緊要無線係拍得住logitech
都係誤觸, 主要因第一次用機械鍵
以前用廠機LENOVO KEYBOARD基本上要按到底
而家1/3到就有反應
反而圓CAP影響唔太大

DELETE就成日按錯PU/PD
遲D改下配位先

原裝灰白紫CAP配色幾靚 (我用青藍色RGB)
nx30 pro
Leopold
請問有冇淘寶機械keyboard比logitech個g913tkl更好,最緊要無線係拍得住logitech
Thinkpad 買 t14p,唔好買t14
香港呢?冇 T14p,得 T14s 
香港買咁就無計,去馬t14s t14,香港買都係貪佢保養

Taobao 國供版t14p ,性能秒殺其他thinkpad系列,甚至去到P series
Ultra 9 嗰部?
香港真係慘不忍睹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞