[淘寶/京東/拼多多]討論區(包括notebook, 電器, 顯示器, 配件,軟件等等)

895 回覆
24 Like 103 Dislike
想買個無線手掣用黎玩pc steam, 有咩推薦
但我行佐幾間問價, 個價錢都差幾遠, 最後rmb 7050買佐u5, 32gb ram同1TB sdd版
carousell
幾錢?
我都有幫襯佢 得佢出4粒又包郵,最後我用JJ 軸
有咩係手等我過多陣再Update 打算賣走一啲再入一啲
Rainy75 配紫薇呢啲啱唔啱電波

IG Search 有好多段錄音聽

雨滴麻將石仔都可以係叫Hifi
價錢重有無得傾下?
https://t.me/h82232
我嗰時買Rainy75淨係得返貴版買咗雪頂可可 唔係太鍾意 上網聽紫薇其實都好似唔錯
網上面睇好似話紫薇其實係風信子?如果係咁可能我會買風信子試下
雪頂可可軸都唔錯, 順滑穩定, 但係無紫薇咁脆響同高頻
紫薇軸係HMX風信子V2, 唔好買錯V2U 同埋KKT 果隻風信子
不過紫薇軸應該平風信子V2好多, 我都係買拆機紫薇軸做後備, 唔駛一蚊一粒
用得多會有一兩粒無咁響我就換
有冇巴打知Evo80幾時有第二批放出黎
買左幾耐
咁快又放
VT9 Pro 見佢依家賣179 想試下 或者有冇差唔多價位推薦下
呢個價抵喎,呢個spec 京東而家都做緊7499rmb
中大手,模啱就買
Nordic Chipset+ Omron 微動,無伏
我用緊X13 Flow ,始終外型似返notebook, 打機又得返工又得,同埋自己覺得AMD U真係慳電好多,唔行display card個陣真係頂到7粒鐘
係唔係一定要用大陸電話?
我大灣區戶口用香港電話
乜唔係一定要大陸電話先可以申請既咩
如果係咁我就唔識點整了
飛智啦
八爪魚嗰隻個個都話得 係貴左啲
我直頭想要靜音
我細手有諗過買vt9pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞